- BlitzWolf termékek topicja
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Valójában azért cserélik, mert nem engedik javítani. Ennek az egyik következménye, hogy az asztali gépeikben is forrasztanak mindent, a másik pedig az, hogy perbe foghatják azokat, akik harmadik félként mégis javítanák az eszközöket ("Right to repair" című kereset, tudtommal még nem lefutott).
Garanciaidőn kívül elég nagy összeget kérnek el a cseréért. Louis Rossmann videóit ajánlom, ha érdekel a téma.Több helyen olvastam véleményeket erről, és az van, hogy ha pl. a MacBook valamelyik apró alkatrésze elromlik, azt mindig kompletten cserélik, nem javítják. Ez azzal jár ugye, hogy az eddig használt gépet beveszik mindenestül, az adataidat pedig átmentik (vagy nem). Ez van akkor is, ha csak egy ellenállással van gond, és fél nap (igazából fél óra) alatt megcsinálná egy szerviz.
A cseregépre az átlag várakozási időt nem tudom, de 3-4 napot is írnak, addig a gép kiesik a munkából. RAM-csere szintén problémás (és már a Microsoftnál is).Ha pedig vettem egy gépet, akkor nem kérem helyette más javított gépét, és nem akarom, hogy mások mentegessék le az adataimat. Egyébként nem használnak fel minden alkatrészt.
(#19) Bambalazs: Nem kell messzire menned azért, hogy találj példát a tüzetes átvizsgálásra.
-
bunfi
őstag
Csak annyi, hogy a nagy kényelmemben az adataimat ledarálják. Persze tudom én vagyok a hülye, hogy nem a csodálatos, biztonságos felhőjükben tárolok mindent. Nomeg az a 750$ amit egy tier 4-es alaplap javításért elkérnek az 1 év garanciaidőn túl. Akkor is, ha csak egy 2 dolláros ellenállást kell cserélni.
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- SSD kibeszélő
- Elektromos autók - motorok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mesterséges intelligencia topik
- MotoGP & WSBK
- BlitzWolf termékek topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- TUF Gaming F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- MSI Prestige 15 i5-1240P/ 8gb ram/512ssd FHD IPS/RTX3050Ti
- Szuper áron DELL XPS 13 9380 /i7-/16 GB Ram/512 GB SSD 4K Touch/IPS/
- Dell Latitude 7280, 12,5" FHD IPS, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest