Új hozzászólás Aktív témák
-
nem_tom
őstag
válasz
Mr.Csizmás #5 üzenetére
Teljesült már az átok?
-
JetiRulez
őstag
válasz
Mr.Csizmás #5 üzenetére
Ne vedd zokon! Nem volt igazi átok.
Július óta nem is rúgtam be. Néha 1-1 doboz sör. -
Mr.Csizmás
titán
Mikor az alkohol tartalmú folyadék elérte kellő hatását, fogtam magam és leültem az utca közepére beszélgetni egy fehér cicával. Nem volt kíváncsi a hülyeségemre, faképnél hagyott, cserébe megátkoztam.
Most már tudom hogy ki vagy
-
JetiRulez
őstag
Teljesen mindegy, hol, csak jól lehessen aludni. Ez a lényeg.
Nagyon rossz első ízben megtapasztalni a másnaposságot.A széket pedig most sikerült megcsinálnom. Itt van szétszerelve a régi görgős székem, ami már nincs jó állapotban, de még rá lehet ülni és van kettő épséges kereket (még kettő, ami elfogadható állapotú).
Keresnem kéne a szék alá valami fa- vagy linóleum lapot. A szőnyeg nem volna tökéletes megoldás. Addig inkább nem mozgolódom vele, mikor rajta ülök. -
EczkE
veterán
Utoljára akkor volt ilyesmi képszakadás, mikor életemben először csúnyán berúgtam velük. Mikor az alkohol tartalmú folyadék elérte kellő hatását, fogtam magam és leültem az utca közepére beszélgetni egy fehér cicával. Nem volt kíváncsi a hülyeségemre, faképnél hagyott, cserébe megátkoztam. Arra emlékszem még, hogy haveroktól elköszöntünk, elindultunk lefelé a szomszéd utcában.
Reggel szintúgy kérdeztem öcsémet, mit csinátam. Szerinte nagyon nehéz volt tőlem elkérni a lakáskulcsot.
Ezen úgy ahogy van szakadok...
-
nem_tom
őstag
Viszonylag tartalmas nap.
-
aero.
veterán
Olyan nekem is volt már, hogy máshol ébredtem, mint ahova lefeküdtem és nem emlékeztem közben semmire, de konkrétan ***** jót aludtam, szóval nem zavart.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest