- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blindmouse
senior tag
Ne haragudj, nem megbántani szerettelek volna... Csak látva az ajánlott jelszók hosszát, bonyolultságát, kicsit felment a vérnyomásom, hogy ilyeneket ajánlasz.
Van egy ipod touch-om, néha szoktam bejelentkezni e-mail fiókomba. És akármennyire "awesome new" beviteli eszköz a billentyűzete, akkor is kínszenvedés egy jelszót helyesen begépelni rajta.A másik példát arra hoztam fel, hogy ha egy netkávézóból szeretne az ember külföldről bejelentkezni, akkor is gondba kerülhet.
Sajnos voltam már (valószínűleg) jelszófeltörés áldozata. azóta én is sokkal hoszabb jelszót használok, de nem keverek bele számokon és betűkön kívül különleges karaktereket.
Mondjuk azon is fel szoktam húzni magam, amikor pl egy fórumra kérnek minimum 10 karakteres kisbetű-nagybetű-szám jelszót.
-
Blindmouse
senior tag
Zseniális tanácsok! Írjunk mindenféle csak alt+gr-el elérhető karaktereket a jelszóba.
Látom kedves cikkíró, nem volt még soha dolgod olyannal, hogy mondjuk egy spanyol billentyűs apple gépről kellett volna megnézned az e-mailjeidet (csak példa). Ilyen jelszót soha az életben nem fogod tudni máshonnan begépelni. De lehet hirtelen felindultságból "szakmai" cikkeket írni.
Meg lehet rá írni a kommenteket, hogy "jó cikk, nekem tetszett" tudnám hányszor olvastam ezt logouton.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest