Új hozzászólás Aktív témák
-
DJosef
őstag
Hi mindenkinek!!!
Xperia ray tulajdonoskent eloszor kicsit elszomorodtam en is, hogy kimarad a teljes 2011 termekcsalad.
Aztan a SEria.hu oldalon olvastam a jb frissitesekrol egy cikket, aminek a lenyege az volt, hogy tulajdonkeppen az egyetlen hasznos ujdonsag a 4.1-ben az a project butter.
Ha ugy nezzuk akkor nem tudja egyetlen egy 2011 xperia telefon sem 100%-ig kihasznalni az ICS-t mivel egyik telefon procija sem dupla magos, ennek ellenere egy kivetelevel az osszes megkapta a 4.0 szoftvert.
Egy baratom samsung galaxy SII pl a telefonkonyv a mai napig par masodperc gondolkodas utan jon csak be/ ezt a hibat az utolso frissitessel nallunk orvosoltak/
A lenyeg sztem , hogy a lehetosegekhez kepest nem voltak elhanyagolva a 2011 xperia modellek.
Az meg, hogy fogyasztoi tarsadalomban elunk azt sztem nem kell bemutatni senkinek sem.
Remelem nem gazoltam bele senkinek a lelkivilagaba.
Tovabbi szep estet mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest