Új hozzászólás Aktív témák
-
agabe
addikt
válasz
micimacko #66 üzenetére
Gorgetes alapbol meg mindig nem jo, naptarba baromira nem tudod beimportalni a facebook ismerosok szulinapjait (anelkul en pl. elfelejtem, mert nem megyek fel naponta a facebookra, ellenben naptart hasznalom), nem tokeletes sok progi JB alatt bezarodik (pedig JB-re felkeszitettek)
Nem sok, de emiatt sgs2-on mar tenylegesen nemis tervezem az atallast, es sebessegben (projekt butter akadasmentes mukodese) mint irtam nincs akkora kulonbseg, hogy akar csak kicsit is zavaro lenne az elteres. S2-es GB-vel megfeleloen gyors, kevesebb memoriat foglal...nincs szamomra nagy kenyszer a frissitesre, nincs olyan funkcio ami hianyozna JB-bol...de ez csak egy velemeny, masnak attol meg teszhet jobban a JB, nekem raadasul tetszik a kulonbozo kinezet es animaciok, mert mindkettot napi rendszeresseggel latom, es az elteresek miatt mindig jo a masikat kezbe venni az egyik utan.(#70) tybsen;
A sokkal gyorsabban vitaznek...alig eszrevehetoen, de valoban kicsit folyamatosabb nexus 7 mint az sgs2 GB-vel. Tul nagy a hype, es az eddig jol mukodo csucskeszulekek esetben nem lesz nagy a kulonbseg.
Új hozzászólás Aktív témák
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.01.04. Apple jótállás iSTYLE vásárlás!
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független 100% hibátlan új akku
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest