Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• agabe

addikt

válasz micimacko #66 üzenetére

Gorgetes alapbol meg mindig nem jo, naptarba baromira nem tudod beimportalni a facebook ismerosok szulinapjait (anelkul en pl. elfelejtem, mert nem megyek fel naponta a facebookra, ellenben naptart hasznalom), nem tokeletes sok progi JB alatt bezarodik (pedig JB-re felkeszitettek)
    Nem sok, de emiatt sgs2-on mar tenylegesen nemis tervezem az atallast, es sebessegben (projekt butter akadasmentes mukodese) mint irtam nincs akkora kulonbseg, hogy akar csak kicsit is zavaro lenne az elteres. S2-es GB-vel megfeleloen gyors, kevesebb memoriat foglal...nincs szamomra nagy kenyszer a frissitesre, nincs olyan funkcio ami hianyozna JB-bol...de ez csak egy velemeny, masnak attol meg teszhet jobban a JB, nekem raadasul tetszik a kulonbozo kinezet es animaciok, mert mindkettot napi rendszeresseggel latom, es az elteresek miatt mindig jo a masikat kezbe venni az egyik utan.

(#70) tybsen;
    A sokkal gyorsabban vitaznek...alig eszrevehetoen, de valoban kicsit folyamatosabb nexus 7 mint az sgs2 GB-vel. Tul nagy a hype, es az eddig jol mukodo csucskeszulekek esetben nem lesz nagy a kulonbseg.

Új hozzászólás Aktív témák