- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
Nexus 7-tel kapcsolatban nincs tapasztalatom, illeve egy baratom Nexus 7-et nyomkodtam megy kicsit, de tenyleg nem tudok rola semmit mondani, mert eppen csak megneztem.
Viszont az en galaxy nexusom 4.1.1-el sokkal gyorsabb, akadas-mentes, nincsenek azok a bosszanto mikro-akadasok, amik eddig minden keszulekemen voltak - legutobb galaxy note 4.0.x. Alkalmazasok is tokeletesen futnak, az egesz rendszer nem volt eddig soha ennyire gördülekeny es folyamatos, mint most. Most felraktam a nova launcher-t ami galaxy note-on is jo volt, de itt tokeletesen, mint kes a vajban, tenyleg. Pedig korabban mar kezdtem besokallni pont emaitt az androidtol es wp7 fele nezelodtem, vagy iphone, de jelenleg elegedett vagyok teljesen. Majd meglatjuk, mit hoz az osz, de egy darabig en most elvagyok ezzel, jo a rendszer.
Facebook naptar: ha facebook-bol exportalod az esemenyekre klikkelve a szuletesnapokat, akkor siman be lehet rakni a facebook-os szuletesnapokat, nalam legalabbis galaxy nexux-on tokeletesen mukodik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mass Effect
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Hobby rádiós topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Yettel topik
- Star Trek
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest