- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
Nexus 7-tel kapcsolatban nincs tapasztalatom, illeve egy baratom Nexus 7-et nyomkodtam megy kicsit, de tenyleg nem tudok rola semmit mondani, mert eppen csak megneztem.
Viszont az en galaxy nexusom 4.1.1-el sokkal gyorsabb, akadas-mentes, nincsenek azok a bosszanto mikro-akadasok, amik eddig minden keszulekemen voltak - legutobb galaxy note 4.0.x. Alkalmazasok is tokeletesen futnak, az egesz rendszer nem volt eddig soha ennyire gördülekeny es folyamatos, mint most. Most felraktam a nova launcher-t ami galaxy note-on is jo volt, de itt tokeletesen, mint kes a vajban, tenyleg. Pedig korabban mar kezdtem besokallni pont emaitt az androidtol es wp7 fele nezelodtem, vagy iphone, de jelenleg elegedett vagyok teljesen. Majd meglatjuk, mit hoz az osz, de egy darabig en most elvagyok ezzel, jo a rendszer.
Facebook naptar: ha facebook-bol exportalod az esemenyekre klikkelve a szuletesnapokat, akkor siman be lehet rakni a facebook-os szuletesnapokat, nalam legalabbis galaxy nexux-on tokeletesen mukodik.
-
agabe
addikt
válasz
micimacko #66 üzenetére
Gorgetes alapbol meg mindig nem jo, naptarba baromira nem tudod beimportalni a facebook ismerosok szulinapjait (anelkul en pl. elfelejtem, mert nem megyek fel naponta a facebookra, ellenben naptart hasznalom), nem tokeletes sok progi JB alatt bezarodik (pedig JB-re felkeszitettek)
Nem sok, de emiatt sgs2-on mar tenylegesen nemis tervezem az atallast, es sebessegben (projekt butter akadasmentes mukodese) mint irtam nincs akkora kulonbseg, hogy akar csak kicsit is zavaro lenne az elteres. S2-es GB-vel megfeleloen gyors, kevesebb memoriat foglal...nincs szamomra nagy kenyszer a frissitesre, nincs olyan funkcio ami hianyozna JB-bol...de ez csak egy velemeny, masnak attol meg teszhet jobban a JB, nekem raadasul tetszik a kulonbozo kinezet es animaciok, mert mindkettot napi rendszeresseggel latom, es az elteresek miatt mindig jo a masikat kezbe venni az egyik utan.(#70) tybsen;
A sokkal gyorsabban vitaznek...alig eszrevehetoen, de valoban kicsit folyamatosabb nexus 7 mint az sgs2 GB-vel. Tul nagy a hype, es az eddig jol mukodo csucskeszulekek esetben nem lesz nagy a kulonbseg. -
tybsen
addikt
" Persze nyilvan nem teljesen olyan es nem is akkora a kulonbseg, " - ezt irtam, tehat nem igazan ertem, hogy mit kellene kifejtenem? Egy szoval sem emlitettem egetrengeto kulonbsegeket.
Viszont igazan erezheto kulonbseg van 2.3.x es 4.1.x kozott, sokkal folyekonyabb, gyorsabb minden.
Davidoff91: lehet, Neked van igazad, nem tudom, hogy a SGSII milyen kulonbozo szoftverekkel. Nyilvan az ember azzal hasznalja, ami gyorsabb, fagyasmentes.
-
Davidoff91
aktív tag
ÓÓÓ, volt nekem már korábban olyan eszközöm, aminél megszívtam a frissítgetéssel.
Ez nyílván egy szubjektív dolog, hogy az ember frissít-e, nekem az agyamban beinduló biokémiai folymatok eredménye az a gondolat lett, hogy jó nekem a gyorsan, tökéletesen és fagyásmentesen működő gyári 2.3.4.
-
Misi 007
őstag
Örülök neki mert nekem nem jön be az S3 és nem is szándékozom lecserélni az S2-t rá.
-
tybsen
addikt
válasz
Davidoff91 #62 üzenetére
Ez kb. olyan, mintha valaki azt mondana, hogy szekerrel jar, mikozben mar letezik es elerheto auto is. Persze nyilvan nem teljesen olyan es nem is akkora a kulonbseg, de nem ertem, hogy hogyan birod ki, hogy ne frissitsd? Ne vedd kerlek szemelyes sertesnek a hozzaszolasomat, csak furcsanak tartom ezt, mert en meg pont nem ilyen vagyok
bar a Te hozzaallasod jobb, mert legalabb nem vagy raallva annyira a frissitesekre es nem idegesited Magad, ha nem kap meg a telefonod valamit. Nekem ezert is van/lett galaxy nexus, ezzel a keszulekkel egyelore nyugodt vagyok :-)
-
agabe
addikt
válasz
Davidoff91 #62 üzenetére
En 2.3.6-tal, es nekem sincs olyan ok ami miatt valtottam volna, mert vannak elonyei es hatranyai is az ICS-nek, nekem meg a hatranyai rosszabbak mint az elonyei.
Az alapjan mondom, hogy JB-t hasznalok nexus 7-en, hogy szamomra meg a JB frissites is kerdeses, hogy felteszem s2-re...majd kiderul (pedig amig nem volt tapasztalatom nagyon ra voltam allva JB-re, majdnem vettem miatta egy galaxy nexust). Kar, hogy nem minden csak javul, hanem van ami rosszabb is a korabbihoz kepest, pontosabban ugy mukodik ami nekem nem pont nem jobb. -
agabe
addikt
Jo lesz, de csak marginalis valtozasok lesznek...projekt butter talan a legnagyobb, viszont anelkul is annyira szepen fut meg a GB is az s2-on, hogy nem lesz hatalmas a kulonbseg. A gorgetes meg mindig nem az igazi gyari bongeszovel JB-en (ez az ICS ota van igy)...kb iphone szerure lassitottak. Szerencsere alternativ bongeszokkel ezt lehet javitani.
A tobbi ujdonsag egy resze itthon szolgaltataskent nem erheto el (nincs google movies sem music) igy az appok ikonjai meg sem jelennek ha benne is lesznek a romban, es a tulajok 98%-a nem is fog tudni rola sosem. Google nem nagyon foglalkozott eddig az eu-val szolgaltatas bovites teren, bar Angliaban mar mukodik asszem minden ami Amerikaban is, de ide nem tudni mikor er el....tobbet dobnanak azok a telefonon mint a JB onmagaban, de mindenesetre ez egyreszt elvarhato egy alig valamivel tobb mint egy eve megjelent csucskeszulekhez, masreszt orvendetes. Tobb gyarilag kiadott frissites valoszinuleg ugysem lesz (leszamitva a JB bugok folyamatos javitasi miatti verziofrissiteseket) -
R081
tag
Hiába várod el, ha a referenciamodellek is két generációnként ugrálnak.Persze elvárni bárki elvárhat bármit, csak a JB után S2 esetén a Samsung szépen int egy "Kapjátok be a f*szomat", és elvágja a support vonalat, lévén ott az S3, jön a Note kettő, és az élet továbbra sem áll meg.
-
Muki94
aktív tag
Ha mégis igaz a hír...
Csak az international változat kapja meg majd a frissítést, vagy a többi, szolgáltatói verzió is?
Elvégre az AT&T ,T-mob USA, Rogers készüléke is S2, csak más hardverrel...
(t989-em van, ugye az S2, de qualcomm processzorral) -
tommjee
senior tag
Ez nagyon jó hír csak jöjjön már
-
Attis88
csendes tag
Ez nagyon jó hír!
Viszont vmit kérdezni szeretnék...ha én az SII-re felteszem az ICS-t vagy akár ezt majd...akkor a jelenlegi programokkal,játékokkal,beállításokkal mi a helyzet?!Eltünnek,vagy mi?!
Köszi a választ!
-
tudtam h meg fogom kapni s2-re..
-
bigmasterg
addikt
Még jó, hogy most adtam el az S2-t.
Amúgy meg Nexus-t kell venni, csak kár, hogy nincs még S3 szintű.
-
bigkrisz96
tag
#42 +1
-
bigkrisz96
tag
Ez kellet...
-
sagit
veterán
válasz
Mr President #21 üzenetére
de hiszen JB-s tulaj vagy
-
Apika
addikt
Én is kíváncsi vagyok, hogy mi újat tud majd nyújtani. A családban van egy S2-es...
-
maki12
senior tag
Még a JB utáni frissítést is elvárom a Samsungtól.
-
kenwood
veterán
válasz
ForRedGlory #24 üzenetére
2.3-al is az lenne.
sem a 4-es,sem a 4.1-es verzioban nincs olyan ujitas,ami nelkul ne lenne alkalmas mindenre a keszulek. -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Mr President #43 üzenetére
Viszont hardveresen kicsit durva hogy van benne 2 mag meg minden, és a többit nem kapja meg. Szerintem tovább is lesz, xda által biztos.
-
Mr President
senior tag
válasz
ForRedGlory #40 üzenetére
Így van. A következőt már tuti nem kapja meg. Ha kijön rá a JB, márpedig kifog
, akkor már így is kapott kettőt. Mert 2.3-al jött ki, megkapta az ics-t meg most a jb-t.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
ForRedGlory #40 üzenetére
Szerintem is.
a többit meg rábízzuk az XDA műhelyére
-
RootRulez
félisten
Szerintem is elvárható, hogy megkapja.
Sőt, ha nem kapná meg az lenne az érdekes, épp csak nem az mondnák a tulaj képébe, vegyél helyette S3-at márazonnal.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
BronzIsten #39 üzenetére
Na azt a véleményed jól elbuknád, ha tennél is rá fogadást. JB-nél meg fog állni a hivatalos része.
-
BronzIsten
csendes tag
Még jó, hogy kijön az S2-re. Véleményem szerint, még minimum 2 android-generációváltást meg kell élnie ennek a készüléknek.
-
DarkByte
addikt
válasz
ForRedGlory #37 üzenetére
Részben van. Amíg nem teszik rá a kezüket a gyári rom-ra amiben már van rendesen működő project butter képes hardware composer gpu driver addig ez szerintem így is marad. Talán a kiszivárgó béta rom kernelekkel már menni fog hamarabb. Mert olyan most is lesz biztosan. :-)
-
Pantal
senior tag
válasz
ForRedGlory #32 üzenetére
Pedig bizony az. CM10 nagyon el van találva, én gyári rom párti vagyok, nem szeretem a főzött romokat, de a kíváncsiság nagy úr, és nem bántam meg!
-
DarkByte
addikt
Köszönöm nagyon jól elvagyok a CM10-el. Egyedül project butter nincs de így is van olyan gyors mint az ICS és ahhoz képest hogy alpha szinte semmi fagyás nincs.
-
Nazara
őstag
Igy is nagyon pöpec a Note-om, de azért nyilván örülnék neki, ha megkapná a Jelly Beant. Főleg az után, hogy az SGS-re nem jött ICS... Most nem lehet kifogás a hardver.
S2 pedig tényleg best buy jelenleg. Szerintem.
-
kiskaktusz
addikt
Piros pont a samunak, hogy ilyen "hamar" ki akarják adni. Kérdés mennyit csúsznak vele és mennyire lesz bugos..
-
xZer0kidx
senior tag
Ez jó dolog remélem Note-ra is kijön... már csak egy hivatalos TW frissítés kellene hozzá...
Az is várható vagy hülyeséget kérdezek csak? -
dani993
senior tag
válasz
ForRedGlory #29 üzenetére
már megoldották.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Motion_Blur #27 üzenetére
Nekem már S3 van, de hát tény, ami tény. Barátnőmet meglepem egy S2-vel így viszont. Eléggé lelakott már az az Ace
XDA-n meg tuti megoldják, ha nem jönne, akkor is
-
Ed3r_X_
nagyúr
Hát azért a Project Butter jól jönne neked is szerintem
Amúgy meg ha ingyen jön a telefonra miért is nem kell? Csak úgy kiváncsiságból. Minden rendszer amit frissítenek, az tartalmaz javításokat stb. Ezért érdemes bekapcsolni a frissítéseket. Gyorsaságban szerintem a Jelly Bean verhetetlen lesz, az ICS után. Mármint Android vonalon persze
-
Motion_Blur
félisten
válasz
ForRedGlory #24 üzenetére
~ 2 hete váltottam S-ről, szal én is örülök a hírnek
-
Savaria_01
tag
Remélem jönni fog Note-ra is
-
bteebi
veterán
válasz
Motion_Blur #3 üzenetére
Sajnos szerintem a mai világban ez már bőven nem egyértelmű. Természetesnek kellene lennie, de valójában örülni kell ennek is. Ilyen gyorsan változó termékkínálat mellett a cégeknek nem igazi erőssége a support. Nem érdekük. Vegyél újabbat, ne az elavult, közel 1 éves csúcsmodellt akard használni
.
-
ForRedGlory
félisten
S2-re kiadják a JB-t, akkor BEST BUY lesz...
-
csaabz
őstag
Szerintem ebben nincs semmi különös, várható volt a frissités...
-
Mr President
senior tag
Örvendetes hír. Jó lenne ha még idén kijönne rá, ugyanis karácsony körül tervezem a Galaxy S, lecserélését. S2-re vagy Nexus-ra! Mindenképp JB-s készülék tulajdonosa szeretnék lenni
-
dani993
senior tag
Szerintem biztosan nem kapja meg az S2. Most azon dolgoznak hogy kitaláljanak valamit, hogy miért nem kapja meg. Vagy csak egyszerűen meg sem szólalnak, és ha valaki kérdezi őket azt mondják majd, hogy azt se tudják mi az a dzsellibín
Most mindenki optimista, aztán majd jön a pofáraesés
Valakinél nagyobb, valakiné kisebb
-
Epsylon
aktív tag
Nem kő!!! Elvagyok én a jégkrémszendóval is.
Pont a hír olvasása előtt kapcsoltam ki a frissítés keresést.
-
Cyberpunk
félisten
Jó lesz, mert így van esély a Note JB frissítésére is.
-
Lacci77
tag
Ha szeptember-októbert mondanak, akkor örüljünk, ha idén meglesz.
De várós... -
saelin
veterán
(nevet) Még jó hogy megkapja. Kíváncsi leszek mely készülékek frissülnek majd. (főként note-ra)
-
Levi941127
senior tag
Az Lg még ICS frissítést se adott ki a 2X-re, vagy a 3D-re, ezek meg már JB-vel jönnek...Lenne kitől példát vennie az Lg-nek...
-
Psytech
őstag
Igazából az lenne a meglepő ha nem kapná meg. Mindig is csak a mikor volt kérdéses az S2 számára a kiadást tekintve... Mai napig bőven megállja a helyét az élmezőnyben.
-
atike
nagyúr
Sóhaj. A W is megkaphatná. Ha már ICS-t nem...
Tudom, esélyes....
-
qwertyqwerty
tag
tudom csak hülyültem.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
qwertyqwerty #4 üzenetére
A sima S már a 4.0-át sem kapta meg a kevés RAM miatt
Pedig bírná.
-
qwertyqwerty
tag
a sima s nem kap?
-
Motion_Blur
félisten
Micsoda kegy
-
Brutális eb
addikt
Durva is lenne ha nem kapná meg.
-
qwertyqwerty
tag
na végre
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Háztartási gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged