- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
buzus
aktív tag
Erre meg azt mondtam, hogy azért még mindig van egy rés IGP és tegyük fel egy közép kategóriás VGA között. Még mindig nincs akkora potenciál egy apuban, hogy lehessen vele normálisan játszani pl. Viszont ha ezt az APU-t most beraknánk egy consoleba, mindjárt más lenne a leányzó fekvése mert egy olcsón előállítható terméket kapnánk.
-
buzus
aktív tag
Én csak madgie állásponjával hadakoztam, de mindketten más dologra gondoltunk. Ő brazosra én meg már a Llanora fókuszáltam. A lényeg az volt, hogy egy APU még jobb is lehet példaként tömörítésben mint egy SB, mert az APU videóvezérlője mint mondtad más felataokban is felhasználható.
-
buzus
aktív tag
Azért egy közép kategóriás vgahoz képest az apu még mindig sehol sincs. A problémát abban látom hogy telítődött a piac, olyan gyorsan dobják ki az újabb termékeket hogy a piac nem tud hozzá alkalmazkodni. Pl. Egy 2-3 generációval ezelőtti kártyán is remekül futnak a mai játékok.
AMD helyében most kidobnék egy új konzolt Llano APU-val.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Diablo IV
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest