- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Ilyen vékony lesz a Huawei Mate 70 Air
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Teljes harci díszben várhatók az Oppo csúcsmodelljei
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
Probert75
addikt
Köszönöm a választ!
Már mindent végig zongoráztam. A PDF-ben lévő leírást is és mégsem megy 15%-nál tovább. Ha eltávolítom a microsoft-os drivert a PDF leírás alapján, akkor újraindul, ahogy kell, de újraindítás után sem megy, hanem feldobja az ablakot és megint újraindítja a gépet. Gondolom azért mert új eszköznek látja az SSD-t. Kipróbáltam a frissítés úgy is, hogy ilyenkor nem egyből indítottam újra, de ugyanúgy 15%-ig fut le. Gondoltam még arra is, hogy a többi vinyó is bekavarhat és eltávolítottam őket a frissítés erejéig, de semmi nem változott. -
-
SSD-n legyen a VM és 8GB RAM mellet állítsd fixen 1GB-ra (Nálam 16GB mellett 2GB-ra van állítva)
Ez a FW frissítés nem rombol, nyugodtan elindíthatod, ha gondolod (de bármilyen gyártó, bármely meghajtójánál végzett FW frissítés előtt pótolhatatlan adatról legyen mentés, mert az ördög nem alszik.) -
Elméletben nem jár adatvesztéssel, ettől függetlenül pótolhatatlan adatokról legyen mentésed. El fog tartani egy kicsi ideig, mert ahogy látom félig telepakoltad az SSD-t már. Semmit nem kell állítani, bár kihelyezted a virtuális memóriát és ráadásul nagyobb méretet állítottál be, mint a fizikai RAM. Szóval ennek konkrétan semmi értelme sincs.
(A Crystal Disk Mark/Magician meg még számos egyéb sebességmérővel végzett méréskor nem fog megmutatkozni az a hiba, amit az új FW javít. Azt csak és kizárólag teljes felületi teszten lehet kimutatni, pl az Aida-val stb) -
Csak riportot küldtél előbb, de nem gond mert abból is látszik, hogy a Marvell-en van az SSD és a TRIM sem működik(Marvell driver miatt). Szóval az Intel-re kösd át és minden rendben lesz.
-
-
Dobj egy képet az SSDOK-ról, csak hogy számos dolgot ne kelljen megkérdezni.
Így látatlanba szinte borítékolható, hogy olyan alaplapod van, amin több SATA vezérlő teljesít szolgálatot, te pedig egy "rossz" vezérlőre kötötted. A "rossz" itt annyit tesz, hogy pl ASMedia vagy Marvell SATA vezérlőre van csatlakoztatva, amelyek nem tudják kihajtani a SATA3-as sebességeket.
(Marvell driver esetén TRIM sem működik, szóval kérném az SSDOK képet mindenképp)
Új hozzászólás Aktív témák
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Eredeti játékok OFF topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Építő/felújító topik
- ASUS routerek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- AMD Ryzen 7 / 5 2***(X) "Pinnacle Ridge" (AM4)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest