- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Probert75
addikt
Köszönöm a választ!
Már mindent végig zongoráztam. A PDF-ben lévő leírást is és mégsem megy 15%-nál tovább. Ha eltávolítom a microsoft-os drivert a PDF leírás alapján, akkor újraindul, ahogy kell, de újraindítás után sem megy, hanem feldobja az ablakot és megint újraindítja a gépet. Gondolom azért mert új eszköznek látja az SSD-t. Kipróbáltam a frissítés úgy is, hogy ilyenkor nem egyből indítottam újra, de ugyanúgy 15%-ig fut le. Gondoltam még arra is, hogy a többi vinyó is bekavarhat és eltávolítottam őket a frissítés erejéig, de semmi nem változott. -
-
SSD-n legyen a VM és 8GB RAM mellet állítsd fixen 1GB-ra (Nálam 16GB mellett 2GB-ra van állítva)
Ez a FW frissítés nem rombol, nyugodtan elindíthatod, ha gondolod (de bármilyen gyártó, bármely meghajtójánál végzett FW frissítés előtt pótolhatatlan adatról legyen mentés, mert az ördög nem alszik.) -
Elméletben nem jár adatvesztéssel, ettől függetlenül pótolhatatlan adatokról legyen mentésed. El fog tartani egy kicsi ideig, mert ahogy látom félig telepakoltad az SSD-t már. Semmit nem kell állítani, bár kihelyezted a virtuális memóriát és ráadásul nagyobb méretet állítottál be, mint a fizikai RAM. Szóval ennek konkrétan semmi értelme sincs.
(A Crystal Disk Mark/Magician meg még számos egyéb sebességmérővel végzett méréskor nem fog megmutatkozni az a hiba, amit az új FW javít. Azt csak és kizárólag teljes felületi teszten lehet kimutatni, pl az Aida-val stb) -
Csak riportot küldtél előbb, de nem gond mert abból is látszik, hogy a Marvell-en van az SSD és a TRIM sem működik(Marvell driver miatt). Szóval az Intel-re kösd át és minden rendben lesz.
-
-
Dobj egy képet az SSDOK-ról, csak hogy számos dolgot ne kelljen megkérdezni.
Így látatlanba szinte borítékolható, hogy olyan alaplapod van, amin több SATA vezérlő teljesít szolgálatot, te pedig egy "rossz" vezérlőre kötötted. A "rossz" itt annyit tesz, hogy pl ASMedia vagy Marvell SATA vezérlőre van csatlakoztatva, amelyek nem tudják kihajtani a SATA3-as sebességeket.
(Marvell driver esetén TRIM sem működik, szóval kérném az SSDOK képet mindenképp)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anime filmek és sorozatok
- SSD kibeszélő
- Netfone
- Scum
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AI tervezheti az Apple chipeket
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- Samsung 990 Pro 4TB M. 2 2280 NVMe with Heatsink!
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- SATA SSD 256GB Samsung 840 Evo & Pro
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest