- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Terjed a Telegram messenger
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
Ha neked ez még jó így 500- ért az kaffa.
De nyilván nem vagy fan.
Ez nyilván nem hiba, hanem ettől lesz egyedi a telo. Vicc az egész.
Nevetséges hogy mit meg nem etetnek a gyártók a userekkel manapság. A legdrágább kategóriában sem figyelnek a dolgokra. És pont teszek rá melyik gyártó az. Sajnos mind megcsinálja, sok user meg tapsol hozzá. -
KFORboy
senior tag
Ez nem fanboykodás... Pár év után majdnem megint visszatértem a samu prémium vonalra, de a pofám leszakad, hogy ezt a fostos Exynos gányjukat kell erőltetniük, mert az majd jó lesz a birka európainak...
Senkit sem hatnak meg a szintetikus tesztek, az, hogy így meg úgy "majdnem ugyan az" mint a snapi másolat... Hosszútávon a kompatibiltás mindig a Snapdagonnál maradt és marad... Sőt, fog is fennmaradni és nem az ilyen trágya Exynos meg MTK meg hasonló jól optimalizált fűtőbetéteknél.Már rég megvettem volna, de konkrétan ki kell menjek USA-ba ha szeretnék egy teljesértékű készüléket a pénzemért (bazzeg, fél millió a 256GB verzió is... Becsszó telik rá... De akkor is, gyermekkoromban nélkülöztem, tudom még ma is a pénz értékét...) egyszerűen nonszensz
Új hozzászólás Aktív témák
ma A WQHD felbontás, a természetes színek és az új GPU nem barátkoztak meg elsőre, a cég javít.
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- ZIDOO médialejátszók
- Túra és kirándulás topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest