Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy J5 (2016) - jé, ez elöl is villan!
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megtörte a csendet a Samsung One UI 7 ügyben
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
Nevetségesek a gyártók: [link]
-
Rodi 4.80
senior tag
válasz
7Heads Drago #35 üzenetére
Én kétévente megveszem a legújabb Iphonet, eddig egy se maradt nálam két hétnél tovább. Egyszerűen nem bírom megszokni, pedig tíz éve Ipadet is használok, nem adnám semmiért a Pro-t.
-
jksx
senior tag
Ez arra utal, hogy nincs minőség ellenőrzés. Pedig ez egy majdnem fél millás telefon esetén jogos elvárás lenne. Rendben ezt frissítéssel javították, de mi lesz a hardveres gondokkal?
Régi jó S9+ telómat váltottam volna egy S21 ultrára, de a topikját nézve sokan küzdenek a térerő gonddal. A kollégám is túl van már az alaplap cserén, persze ugyanolyan sz*r maradt. Megnyugtatták a szervizben, hogy nincs mit tenni... ja lehet mit tenni: elfelejteni a gyártót. Mondom ezt úgy, hogy idáig csak Samsung telefonokat használtam, használok. -
GaS-
aktív tag
válasz
ridiculous #33 üzenetére
A bugra gondolsz, amit az első frissítéssel javítottak? Ha ez neked ilyen nagy csalódást okoz, akkor kérlek mondjál egy olyan gyártót, készüléket aminél nem voltak bugok megjelenéskor.
-
ridiculous
aktív tag
Ha így halad tovább minden a Samsungnál akkor az S10+ az utolsó készülékem tőlük.. pedig imádtam az S szériát, de az ár és a minőség amit jelenleg nyújtanak nagyon távol áll egymástól..
-
Rodi 4.80
senior tag
válasz
7Heads Drago #31 üzenetére
Nekem adhatnak 20 év supportot is, nem volt még olyan samsung csúcstelóm amit ne akartam volna 2 év után újabbra cserélni. Nem volt komolyabb bajom egyikkel se, csak kezdtek már "fáradni, lustulni".
-
7Heads Drago
veterán
Kérlek: Ezek le vannak írva a cikkben. Ha szerinted nem igazak akkor magát a cikkírót hülyézted akkor le. De lépjünk át a szoftveres szarságon.... elvileg javítható. Érdekes viszont hogy a konkrét tényeket meg csak úgy átléped... te is meg más is. Amit ugye utólag se fognak majd javítani mert nem lehet. 490 ezerért ennyi jár. Soroljam vagy elolvasod újra a fenti hsz-t?
Jah és ne te döntsd már el hogy nekem vagy másnak (pl a tesztelőnek) mi a fontos egy teloban és mi van a kijelzőn. (halozati sebesseg egy telefonon vagy infra must have)
Mellesleg nem habzik a szám. Egy droidos márkát se tudnák most kiemelni ami valahol nem vérezne a számomra. Régóta Huawei-t használok. Nem is az a baj hogy már nincs, hanem hogy az ő kiesésükkel mindenki bedobta a gyeplőt. Kíváncsi leszek rá mi lesz ebből a 4 éves supportból. Sajnos nekem mások a tapasztalataim a gyártókról. De komolyan örülnék neki ha 5 év múlva is ugyanilyen gyors lenne a telo. -
MarciKING24
tag
A fenti kollégának aki méltatja a "snapis" verziót. Lehet hogy gyorsabb az a proci, de hogy gyorsabban is melegszik az is biztos, hiszen már maga a qualcomm is "elismerte" hogy a gen1 nem lett a legjobb chipjuk, egyenesen a 888 után.... nekem meg várnom kell picit az 512es ultrára de mar be vagyok sózva, a mostani 256os 21ultrám meg megy asszonynak :)
-
utomi
senior tag
válasz
7Heads Drago #12 üzenetére
Hallod azért neked komoly gondjaid lehetnek az életben ha ahelyett, hogy elkerülnéd ezt a telot és a vele kapcsolatos híreket, minden egyes Samsungos topicban habzó szájjal osztod az észt. Persze birtokolni nem birtoklod de képes voltál az összes negatív dolgot (aminek nagy része baromsag(halozati sebesseg egy telefonon vagy infra must have
) össze ollózni csak, hogy igazold a hülyeségedet.
-
GaS-
aktív tag
válasz
Zsoleszhun #27 üzenetére
A frissítés megoldotta.
-
Zsoleszhun
addikt
Portolt miui dynamic vagy super háttérképpel nem csinál ilyet, problem sloved
-
janeszgol
félisten
Mondjuk az igazsághoz hozzátartozik, hogy a Samsung ezt bevállalta. A hivatalos megjelenés most február végén indult vagy március elején indul. Ergo hamarabb kiadták, hogy az előrendelők béta tesztelhessék, cserébe igen jó kedvezményeket és ajándékokat kaptak.
win-win szituációnak tűnhet, akinek ez belefér. -
Badboys
őstag
Soha nem voltam samu fan, de nem is leszek. Az elmúlt 8 hónapban 4db samu volt nálam abból 2 cserés volt 1 napon belül. A 3. kat buktával eladtam mert egy használhatatlan szar volt. A negyedik még megvan egy bizonyos ok miatt. Egy samu fannak soha nem lehetett elmagyarázni, hogy egy szégyen telefon. Lehet az trillió forintos akkor is egy ipari hulladék. Sajnos a telefon gyártás idáig süllyedt és nem csak a samura jellemző. Ahelyett, hogy 30 féle telefont kiadnak évente, gyártanának minden szegmensben 4-5 félét mint régen, de azt tiszteségesen. Ez a fogyasztói társadalom átka és nem utolsó sorban a rongyrázás mikéntje. Pedig lehet semmivel sem több az aki 500 ezer forintos telefonnal rohangál mint aki max.50-60 ezressel.
-
Nálam egyszer sem jelentkezett a hiba, de ahogy látom már javítva is van így nem is fog.
Amit tudok ez az egyik legdurvább telefon amit fogtam, pedig az elmúlt csak fél évre visszamenőleg volt egy pár csúcs. (Mi 11 ultra, find x3 pro, xperia 1 iii.stb, s21 ultra. stb.)
Összességében így is az eddigi jobb, pedig csak egy exynos van benne. -
S e t h
nagyúr
Bétán jött ki egy teló?
Ilyen még sose nem is vót. -
bigdigit
addikt
Mai első hivatalos update javította is.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
LosBlancosRM #18 üzenetére
Sajnos. De az a baj hogy a kínai telok se jobbak. Melegszik mind, a kamerák se az igaziak, és gyenge a szoftveres megbízhatóság is.
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
Hajrá, vérpistikés Samsungosként tértem át, eddig nem bántam meg. Vicc amit a Samsung megengedhet magának évek óta
-
-
janeszgol
félisten
válasz
Ez így összefoglalva valóban gáz. Nem az összefoglalás, hanem a tartalom. Szégyen ez a széria a Samsungra nézve. Az öcsém le is mondott a note-ról egyelőre.
(Az S21 Ultrára próbálom majd rábeszélni.) -
Teal'C
veterán
válasz
Én aki használom 18.a óta ezeken infókon csak mosolyogni tudok. Inkább hiszek a saját tapasztalataimnak.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Schuler888 #8 üzenetére
Idézem neked a tesztből:
A Note volt egykor az okostelefonok ezermestere, aztán lekerült róla az infra, a jack kimenet és a microSD foglalat, a dobozból pedig a füles, az adapter és a csere tollhegyek. Idén még parányibb a pakk, így tokra vagy fóliára ne számítsunk.... 8/128 GB-on nyit az árhoz méltóbb 12/256 helyett... 4 gb virtuális memóriával megspékelve. Minimum 10%-os sebbeség hátrány a snapis verzióhoz képest. A hírolvasón, a Play Áruházban vagy honlapunkon görgetve viszont már előfordul apró akadás, ami érezhetőbb Twitteren vagy akció közben... Akad mondjuk pár elnagyolt rendszerelem és felesleges rövidítés, nincs opció a hálózati sebesség kijelzésére és lehetne megbízhatóbb a képernyő felébresztése felemelésre, a 2D arcazonosítás, illetve az automatikus fényerő állítás. Az USB pedig 3.2-es, de a dobozolt kábel csak 2.0-s adatátvitelre képes... 120 Hz-en, QHD felbontáson és világos témával 4,5-5,5 órára saccolnám az átlagos képernyőidőt, ami inkább csak elfogadható, semmint acélos adat, főleg a telepméretre nézve. A 45 wattos adaptert sajnos külön kell megvenni.
A kamerát meg felejtsük el addig amíg ki nem javítják.
Nálad ez egy csúcs telo? Ez megér 490 ezret?
Még szerencse hogy a tollas dolgokat nem rontották el. Különben középkategória lenne. Persze ha egyszer adnak ki rá egy értelmes frissítést még jó is lehet. Kösz nem. Ahogy kijavítani ki tudják a hibákat a következőnél meg el is ronthatják. Meg el is fogják, mert el kell adni az új szériát is. -
7Heads Drago
veterán
válasz
Schuler888 #8 üzenetére
Ha valami vicces akkor az a vergődés ami megy a kuponokkal, buds proval, kedvezményekkel meg hogy itt milyen sok ember megengedheti magának ezt a fél millás félkész telot. Annyira jól megy a szekér hogy zokon veszi hogy cégesen nem kapja meg a buds prot. Szerintem az ilyen jól menő céget jobb lenne felszámolni.
Tisztelet a kivételnek!
Na de sebaj, nyilván én vagyok a hibás hogy nem tetszik egy ilyen drága ló kaki. Sose hittem volna hogy ezt mondom de ehhez képest egy iPhone egy űrhajó. Sose volt még nekem, de aszem be kell szereznem egyet. Nem látok más utat. -
Teal'C
veterán
válasz
7Heads Drago #7 üzenetére
Nem vagyok Fan... Ja mégis ez a sorban 48. Samsungom egyetlen 1db volt ez alatt gyári hibás szó nélkül cserélték. Lehet köpködni de engem még Samsung nem hagyott cserben. Hidd el szinte minden alkalommal elgondolkodom hogy ki kéne próbálni mást de aztán ahogyan keresgélek rájövök hogy ebban az nincs abban az nincs és a vége Samsung
-
Teal'C
veterán
Az az 500 illetve 530 igazábol 357350ft Telenortól kártyássan kedvezményekkel. Persze ez lényegtelen.
Igaz ami igaz a snapi erőssebb de engem hidegen hagy nem tudom miért ne kérdezd.
Egyszerűen engem maximálisan kiszolgál így is minden szempontból. Nem önigazolásból de eddig ez a legjobb telefonom méretre formára kijelzőre. Az akku ugyan úgy bírja mint bármelyik eddigi telefonom. -
Schuler888
senior tag
válasz
7Heads Drago #7 üzenetére
Neki van es boldogan hasznalja nevetve azokon akiknek nincs es mindenfele clickbait cikkeken orulhet h szidhat valamit... sztem nem o benne van a hiba..
-
7Heads Drago
veterán
Ha neked ez még jó így 500- ért az kaffa.
De nyilván nem vagy fan.
Ez nyilván nem hiba, hanem ettől lesz egyedi a telo. Vicc az egész.
Nevetséges hogy mit meg nem etetnek a gyártók a userekkel manapság. A legdrágább kategóriában sem figyelnek a dolgokra. És pont teszek rá melyik gyártó az. Sajnos mind megcsinálja, sok user meg tapsol hozzá. -
KFORboy
senior tag
Ez nem fanboykodás... Pár év után majdnem megint visszatértem a samu prémium vonalra, de a pofám leszakad, hogy ezt a fostos Exynos gányjukat kell erőltetniük, mert az majd jó lesz a birka európainak...
Senkit sem hatnak meg a szintetikus tesztek, az, hogy így meg úgy "majdnem ugyan az" mint a snapi másolat... Hosszútávon a kompatibiltás mindig a Snapdagonnál maradt és marad... Sőt, fog is fennmaradni és nem az ilyen trágya Exynos meg MTK meg hasonló jól optimalizált fűtőbetéteknél.Már rég megvettem volna, de konkrétan ki kell menjek USA-ba ha szeretnék egy teljesértékű készüléket a pénzemért (bazzeg, fél millió a 256GB verzió is... Becsszó telik rá... De akkor is, gyermekkoromban nélkülöztem, tudom még ma is a pénz értékét...) egyszerűen nonszensz
-
Teal'C
veterán
Te Úr Isten
Már 1 hete használom és már a frissítés kiadása is megkezdődött miközben itt leírták hogy hiba van. Na bumm mindenki azonnal küldje vissza csak a HardCore fanok maradjanak a gyengébbek nem élik túl még a pár napot míg ide is elér a frissítés
Bocs de nem maradhatott ki
-
leslien
nagyúr
válasz
CHAOS AD 76 #2 üzenetére
ott legalább nincs megkülönböztetés ua kapod itthon mint bármelyik országban..
-
leslien
nagyúr
A dél-koreai gyártó azt kéri a készüléket megvásárlóktól, hogy a szoftverfrissítés érkezésééig vegyék lejjebb a felbontást és a természetes megjelenítési módot állítsák át élénkre.
köszi ,potom 500k ért...
mi is kérhetnénk , h a saját sz@rukat egyék meg Ők...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A WQHD felbontás, a természetes színek és az új GPU nem barátkoztak meg elsőre, a cég javít.
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Túl környezetszennyező a modern chipek gyártása
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Linux haladóknak
- Gumi és felni topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- További aktív témák...
- Redmi note 13 128gb
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ független Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB TiTanium Black ! 1 ÉV Samsung GaranciA
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 13 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Honor X7 128GB Fekete / Új kijelzővel / 27%-os ÁFÁS Számlával / 12 hónap Jótállással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512/12GB Fekete / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
- Alcatel TAB 10" 32GB LTE / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest