- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Javítható, de gyengus lesz a HMD Pulse 2 Pro
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
áruld már el, melyik jelző illik ide leginkább? a legalja lehet túl finom volt, ezért elnézést is kérek
már x ideje - ahol x=kurvasok' - arról jönnek a hírek ilyen meg olyan meg amolyan biztonsági rések vannak az intel cpu-iban, amikből volt amit korrigáltak, és amikből volt amit csak teljesítmény vesztéssel lehetett korrigálni
kérdezlek én téged, mint kompetens szagértőt, ha veszel tőlem egy lakást ami 50nm, majd én x évvel később rád rúgom az ajtót, és lefoglalok a lakásból 10-15nm-t merre görbülne a szád?
ha az mérnöki munka amit az intelnél csinálnak, akkor simán lehetnék ott főmérnök, én is el tudom b@szni amit csak lehet
arról nem beszélve, tisztességtelen előnyre tettek szert sok biztonsági dolog beáldozásával, így nem nehéz jobbnak lenni
nagyon csúnya lenne, ha kompetensnek kellene abban lenni, hogy valaki elmondja a véleményét egy ilyen dologról, szimpla tény: hibát hibára halmoztak, de csak jóval később derült ki, nem megjelenéskor, egy értelmes világba már rég sz@rrá perelték volna őket globál szinten
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3118, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest