- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
üzenetére
Sokszor terveztem már, hogy lemérem a Skylake-et 4800-on, hogy IBT/linx mellett mennyit ránt ki a konnektorból, de őszinte leszek, azóta sem jutottam el odáig, mindig elmaradt. De tény, hogy meg sem közelíti azt.
Bár. ugyan úgy össze sem tudnám hasonlítani, mert az fx vas még 932-es HAF-ban volt, ott levett oldallappal lézeres/infrás mérővel tudtam mérni a hőfokokat, itt ezt már nem tudom megoldani, mert az XB-ben már erre nincs lehetőség. De az tuti, hogy az FX-nél hátul sem volt 100 fok a vrm, ~5GHz-n közel 1.5V fesszel, IBT mellett, mindezt úgy, hogy ilyen esetben IBT közben ~350W-400W körül cibált ki a gép a konnektorból, IBT közben.
Ennek tudatában szörnyülködöm ezen, hogy egy HEDT kategóriát, hogy lehet ennyire elbaltázni? És akkor a pasztás cpu-król még nem is beszéltünk... Tudták, hogy mi lesz ebből, mennyi lesz a fogyasztás, mire számíthatnak.. Akkor miért? Miért jó ez, hogy egy prémiumkategóriás lap megfőhet egy combosabb tuning mellett?! Ugyan már..
Új hozzászólás Aktív témák
- 2025.10.02 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro , Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest