- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
Gosling amiatt hagyta ott az oracle-t, mert tudta h perelni fognak. Schwartz korábban diplomatikusan sok sikert kívánt a guglinak, és gyakorlatilag áldását adta a dologra (lehet h ő is próbált már j2me alkalmazást fejleszteni, aztán rájött...). De Icaza viszont arról pletykál, hogy Schwartz ezzel szemben a gugli perelhetőségével adta el a sun-t. A OSS-hez kapcsolódó blogok nagy része Ellison élve nyúzását követeli, és átálltak az ms ellenségképről oracle elleni hadjáratra. A java-s blogok tétován pedzegetik, hogy akkor most mi lesz, mert így kiderült h a szabadnak hitt rendszer a .net-hez hasonlóan proprietary, csak sokkal rosszabb kezekben van. Sok felől hallottam a technológia temetését, elmigrálást, a ms elkezdte nyomatni a mysql->sqlserver migrációt mondván, hogy így jár majd mindenki, ha nem lép, de emlegetik azt is, hogy a postgresql "forgalmazása" megnőhet az új kliensek közt.
Szintén írnak arról h Ellison és Jobs mennyire világi cimbik. Na ezt bogozd ki. Nevető sokadik: apple...? (uhh leírtam, tíz fekvőtámasz)
Szerintem totális a káosz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
- Beszámítás! Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest