- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
Gosling amiatt hagyta ott az oracle-t, mert tudta h perelni fognak. Schwartz korábban diplomatikusan sok sikert kívánt a guglinak, és gyakorlatilag áldását adta a dologra (lehet h ő is próbált már j2me alkalmazást fejleszteni, aztán rájött...). De Icaza viszont arról pletykál, hogy Schwartz ezzel szemben a gugli perelhetőségével adta el a sun-t. A OSS-hez kapcsolódó blogok nagy része Ellison élve nyúzását követeli, és átálltak az ms ellenségképről oracle elleni hadjáratra. A java-s blogok tétován pedzegetik, hogy akkor most mi lesz, mert így kiderült h a szabadnak hitt rendszer a .net-hez hasonlóan proprietary, csak sokkal rosszabb kezekben van. Sok felől hallottam a technológia temetését, elmigrálást, a ms elkezdte nyomatni a mysql->sqlserver migrációt mondván, hogy így jár majd mindenki, ha nem lép, de emlegetik azt is, hogy a postgresql "forgalmazása" megnőhet az új kliensek közt.
Szintén írnak arról h Ellison és Jobs mennyire világi cimbik. Na ezt bogozd ki. Nevető sokadik: apple...? (uhh leírtam, tíz fekvőtámasz)
Szerintem totális a káosz.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged