Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
Ne haragudj meg, de még mindig nem érted, amiről én beszélek. Ezt onnét gondolom, mert ha megértenél, akkor ez a válaszod ebben a formában meg sem született volna.
Másrészt nem belépő szintű gépet mondtam, hanem belépő szintű játékos gépet. A kettő messze nem ugyan az.
Na mindegy, látom ez egy parttalan beszélgetés lenne, úgyhogy inkább csak jó éjt kívánok!
-
antikomcsi
veterán
Nem haragszunk, nem értheti meg mindenki!
A lényeg az, hogy nem saját magához mérem a PC-t, hanem az alternatívákhoz. Jelenleg, mint látjuk 2-300K egy játékos gép, és az is belépő szinten, és akkor még hol vagyunk a csúcstól. De 150K környékén már van jóval több választási lehetőség játékra akár ps akár xbox fronton. Cirka 20 évvel ezelőtt azért nem pont így volt. És elveszni látszik a játékok árelőnye is. Maradjunk csak a friss megjelenéseknél. Pár éve a PC verzió érezhetően olcsóbb volt, ha most megnézzük az aktuális megjelenéseket ez nem látszik már.
Tömören, én, mint PC-s féltem a magam és mások mindennapi hardverbetevőjét a jelenleg tapasztalható piaci körülmények miatt. Míg régen, egyáltalán nem éreztem veszélyben "magunkat".
Nem kell megérteni, de illik elfogadni, ahogy én is teszem azt mások véleményével.
-
AssAssynn
addikt
Abban egyetértek, hogy ha egy netezős, dokumentumszerkesztős gépet akarsz összerakni, azt olcsón megtudod tenni és nagyon sokáig jó lesz, viszont én a játékról beszéltem és az új, népszerű, sokak által játszott multi játékoknak hatalmas a gépigénye. 300-400ezer, hogy beruház egy ilyen gépre és max 2-3 évig lesz életképes, utána kezdődik elölről.
-
Kansas
addikt
De csak ha egy VGA-csere nem jár garivesztéssel... az az RX560 nagyon soványka a 6-magos proci mellé... még akkor is, ha nem egy butított verziós. Sokan fikázták itt a 1050Ti-t - nos, az RX560 annál átlag 25%-kal lassabb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztalos klub
- PlayStation 3
- Eredeti játékok OFF topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Goddess of Victory:Nikke
- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple M4 Mac Mini 256GG, 16GB Eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteDesk 705 G3 MT AMD PRO A10-8770/8GB RAM/120 GB SSD/250 GB HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest