- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
Ne haragudj meg, de még mindig nem érted, amiről én beszélek. Ezt onnét gondolom, mert ha megértenél, akkor ez a válaszod ebben a formában meg sem született volna.
Másrészt nem belépő szintű gépet mondtam, hanem belépő szintű játékos gépet. A kettő messze nem ugyan az.
Na mindegy, látom ez egy parttalan beszélgetés lenne, úgyhogy inkább csak jó éjt kívánok!
-
antikomcsi
veterán
válasz
Dilikutya #129 üzenetére
Kár, hogy nem értesz meg, de válaszolsz.
Hol tudom olcsóbban beszerezni péntekre az új Tomb Raidert? Az, hogy 3 hónap múlva vagy fél év múlva olcsóbb lesz nem releváns ebből a szempontból.
A konfig, amit 2000-ben vettél elég jónak számított, volt jobb is, de ez közel sem belépő alap gép volt. Másrészt ez időtájt 100K körül volt egy PS2. Tehát teljesen mások voltak az arányok. Nem tudom érthetőbben leírni. Persze ha csak az a cél, hogy belekössünk a másikba, és jelezzük, hogy mi mindent jobban tudunk, akkor nem is érdemes.
-
antikomcsi
veterán
Nem haragszunk, nem értheti meg mindenki!
A lényeg az, hogy nem saját magához mérem a PC-t, hanem az alternatívákhoz. Jelenleg, mint látjuk 2-300K egy játékos gép, és az is belépő szinten, és akkor még hol vagyunk a csúcstól. De 150K környékén már van jóval több választási lehetőség játékra akár ps akár xbox fronton. Cirka 20 évvel ezelőtt azért nem pont így volt. És elveszni látszik a játékok árelőnye is. Maradjunk csak a friss megjelenéseknél. Pár éve a PC verzió érezhetően olcsóbb volt, ha most megnézzük az aktuális megjelenéseket ez nem látszik már.
Tömören, én, mint PC-s féltem a magam és mások mindennapi hardverbetevőjét a jelenleg tapasztalható piaci körülmények miatt. Míg régen, egyáltalán nem éreztem veszélyben "magunkat".
Nem kell megérteni, de illik elfogadni, ahogy én is teszem azt mások véleményével.
-
antikomcsi
veterán
Az a szomorú valahol, hogy majdnem 300K-t kell költeni arra, hogy egy belépő szintű "játékos PC-t" építsünk.
Nem szeretek arra hivatkozni, hogy bezzeg régen....... Viszont sajnos tény, hogy 300K-ból,ha nem is csúcs gépet, de a kornak megfelelően azért magasabb kategóriát lehetett összerakni.Senki ne kezdjen el majd ezen vitázni, de ez számomra azért fájó, mert én a PC elkötelezett híve vagyok, de nem lehet figyelmen kívül hagyni, hogy ez azért már sok pénz, pláne ha megnézzük, hogy mondjuk egy xbox one x ajándék játékokkal, szinte már a feléből kijön.
Én nem váltok konzolra, de teljességgel megértem azokat, akik mellettük teszik le a voksukat, és ha nem is mind vett volna pc-t de bizonyos, hogy jelentős az a rész amely miatt a pc felhasználók csökkenek. Ez pedig tuti nem tesz jót hosszútávon a piacnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kompakt vízhűtés
- Xbox Series X|S
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen TV-t vegyek?
- Formula-1
- Haditechnika, harcászat
- Xbox tulajok OFF topicja
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- Ryzen7 2700X/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia / ingyen foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest