Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rdt89
addikt
Hát minél többet látok/olvasok erről az AC-ról egyre inkább eltántorít, pedig az összes létező részével minden platformon ahol megjelent kipörgettem. De erre nem érzek késztetést, és a helyszín se adja. Azt hittem a 2 év pihi jót fog neki tenni, de Ubi-nak nincs az az idő ami elég lenne. A legszebb arcmimika animáció a mai napig a szememben a Ryse Son of Rome-ban volt, hát ez meg se közelíti így 4 év különbséggel se.
-
noisia
aktív tag
Én egyetlen résszel játszottam, az a Black Flag volt.
Ha annak a játékmenetét megközelíti, akkor ezt is ki fogom próbálni, egy próbát megér. -
Bejövős, nem hiszem, hogy más lesz nálam 2017 év játéka!
-
Gery9112
őstag
ekkora hátrányból lesz szép majd nyerni
, amúgy most játszom a Syndicate-tel, megvettem ha már akciós volt, és rendkívül kellemes csalódás. Unityt 2 percig se bírtam, igaz a PC-m se, de a Syndicate tisztességesen összerakott iparosmunka lett. Ez az új rész hangulatosnak tűnik, a hajóval közlekedés és a víz fodrozódása nagyon parádés, csak a játékmenet legyen jó és írjanak hozzá egy tisztességes sztorit. -
dergander
addikt
Nem vagyok elájulva, ez még így videó alapján gagyibb mint a Syndicate. A harcrendszer is nagyon gyenge, és a grafika...háááát itt valami óriási visszaesés. Nembaj mert az Ubi kárpótol, nagy gépigényre számítok a gyenge grafika ellenére,ja és no optimalizáltság.
Így elő se rendelem,nekem nagyon nem nyerte el a tetszésem sajna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- 235 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, amúgy most játszom a Syndicate-tel, megvettem ha már akciós volt, és rendkívül kellemes csalódás. Unityt 2 percig se bírtam, igaz a PC-m se, de a Syndicate tisztességesen összerakott iparosmunka lett. Ez az új rész hangulatosnak tűnik, a hajóval közlekedés és a víz fodrozódása nagyon parádés, csak a játékmenet legyen jó és írjanak hozzá egy tisztességes sztorit.