- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Colos1
őstag
Nekem 9600 - 5850 csere után az volt a gond, hogy az akkor még 32 bites oprendszernek nem tetszett, hogy a telepített állapothoz képest kapott +512 MB RAM -ot, de nem omlott össze, csak rosszul látta a gépben található RAM mennyiséget, és az AMD driver időnként leállt. Egy javító telepítés - vagy nevezzük inkább frissítésnek -, megoldotta.
-
Colos1
őstag
Na ne szórakozzatok már, 6 év után végre rászoktam, hogy nem simán rátelepítem, hanem uninstallálom előtte
Nem lesz nehéz visszaszokni, mert értelmét nem látom, és nem is láttam soha, csak annyian írták hogy így sz@r, hogy már elhittem annak ellenére, hogy a 6 év alatt egyszer sem volt ezzel soha semmi problémám... Na jó, talán egyszer, még az nVidiás korszakomban túl nagyot változott a driver az előzőhöz képest, és nem volt hajlandó semmilyen beállítást megjegyezni, amíg nem uninstalláltam
Új hozzászólás Aktív témák
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- RC modell földön, vízen, levegőben
- XPEnology
- Nintendo Switch 2
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest