- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
Protezis
őstag
Utana fogok jarni, van -e ra (technikai) lehetoseg.
Egyebkent szentul meg vagyok gyozodve, hogy a cikkben targyalt problema onmagaban nem lenne az, ami. De ugye mindannyian tudjuk, hogy ha az emberrel szarakodnak, akkor minden apro szalka a tobbszorosere no, es minden apro csepptol ujra es ujra tele lesz az a bizonyos pohar. -
törölt tag
Miert kevernem? Legalabbis en a ceges lehetosegekbol indulok ki, mit tehetnek meg, mitnem.
Egyebkent nem ertek hozza, bar lehet be tudnam allitani ha kene, otthoni gepet meg bekapcsolom, amikor kell, amikor nem vagyok ott, akkor minek induljon el felugyelet nelkul?luw2win: -1 perc bootido?
-
törölt tag
Sok esetben a júzernek semmiféle joosultága nicns a gép bizonyos beállításain módosítani, pl a Bioshoz sem fér hozzá. Ő ott nem tud mit csinálni.
Az éjjel is működést sok helyen nem nézik jó szemmel, illetve sok dolgozó eleve nem rajong érte, hogy fölöslegesen pazaroljon áramot ott se, ahol nem ő fizeti.De azért arra a napi 15-30 percre kíváncsi lennék milyen gépek? Egy AIX felállása a bejelentkezéssel, szoftverindítással sincs szerintem ennyi, egy PC meg lényegesen gyorsabb. kikapcsolni meg ki az a barom, aki megvárja, hogy szépen lekapcsolja magát a gép? kiadom a parancsot, aztán viszlát másnap.
-
Protezis
őstag
Szunetmentesen lognak a benti gepek, ami ejjelre ki van kapcsolva. Innestol se nem hagyhatom ugy, se nem idozithetek. Es bizony mig elindul a Vista, meg a firefox, addig "nem dolgozok". Nekem nem is a munkaber hianyzik, hanem az, hogy a napi cirka 3 perc pluszbol kijon havi 1 ora. Amit csak ugy eltoltok bent.
Bar en nem call centeres vagyok
-
KTTech
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Battlefield 6
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- 135 db Akko Dracula Switch eladó
- AOC 25 AG251FG 240HZ
- Fujitsu ,15,6",8.gen.i5,világító.bill, 4G LTE,8-32GB/128-512,jó akku,Win.11,szép
- HP,15.6",FullHD,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera 12/256 GB Új
- Bowers & Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő