- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Terrayon
tag
Ezek a kommentek...
"Jajistenem alig spóroltam össze 5 év alatt a z3-ra, máris kiadják a z4-et."
Köztudott, hogy a Sony fél évente újít. Ha nem teszik, vegyél Samsungot vagy bármi mást. -
Tidzsimon
őstag
válasz
churchill0 #34 üzenetére
Nézd meg jobban, a z1v teljesen máshogy néz ki mint a z3c. Szvsz a z1c szebb, de ha csak a téglalapot nézed akkor igazad van...
-
ctvagyok
őstag
Úgyis egyszerre fog jönni minden mobil flagship, legalábbis android fronton. Senki nem hagyná, hogy a Sony előbb adjon ki Snapi 810 es telefont.
Azt már be sem írom, hogy a Note az phablet, míg az S sorozat az mobil, tehát nem egy kategória.Amúgy ne bántsátok a Sonyt, mert szent és sérthetetlen. Bezzeg a Samsung
-
Silenzio
addikt
Lényegtelen, egyik sem ellenfele az S-sorozatnak. A Sony is csinált T-t M-et, L-t meg minden szart, mégse érdekel senkit, mert nem ebbe a felsorolásba való.
(nem mondom, hogy meglepődtem - szinte csak Sony cuccod van
)
Remek ötletnek tartom, hogy mostanában audio cuccokat csomagolunk a telók mellé, de a Z3-as széria mellé adott bluetooth golyó röhej. Ótvarul szól, minősíthetetlen. A Z1 Compact mellé adott AKG viszont istenkirály. Szerencsétlen döntés...
-
churchill0
csendes tag
Egy jó kamerát, és esetleg új dizájnt !
-
hue2000
tag
Ez most komoly
Sony :
2013 április : xperia z , z tablet
2013 szeptember: xperia z1 , z1c
2014 április : xperia z2 , z2 tablet
2014 szeptember : xperia z3 , z3c , z3 tablet
2015 január : xperia z4
Samsung:
2013 március : galaxy s4
2014 április : galaxy s5
2015 április : galaxy s6 -
Már ? Még a Z3-on is rajta a tojáshéj. Egyre jobban alacsonyodik a Sony a szememben.
-
alex devil
senior tag
Másfél év múlva veszek egy Z12C-t. Uff.
(Ha nem lesz 4cm keret alul-felül) -
h4h01
senior tag
Januárra, vagy év elejére elérhető lesz a snapi 810? Nem úgy volt eredetileg, h 2015 őszére lesz elérhető? Am várós a cucc! Kíváncsi vagyok mi lesz igaz abból, h jövőre csak egy csúcstelefonja lesz a sony-nak, és hasonlók..Én személy szerint örülnék neki, ha ez lenne a 2015-ös csúcstelójuk, és ennyi, z5 pedig csak 2016 elején jönne..
-
Sebhelyes
senior tag
Megvárom a Z38-at, nemsokára az is kinn lesz
-
M5Norbi
őstag
Ha belegondolok ez jön most jókor és a Z2-Z3 közül volt az egyik felesleges.
-
Én havonta adnék ki flegsippet a Sony helyében.
-
daniel909
addikt
Nagyon sietős nekik az Iram. De jó lenne már egy új dizájn
-
mrlujoak
veterán
válasz
dreamdancer #18 üzenetére
Mire kiszámoltad (feltűnt) már változni is fog.
Épp a 2015-ös évre az egy év/flagship modell tervet szellőztették meg.
2011, 2012, 2013 és 2014 után jöhet is a frissülés. -
Integra
titán
válasz
dreamdancer #18 üzenetére
azért csinálja, mert most van rá lehetőség, igazából most hozza magát arra a szintre, ahol már mások vannak, most hozza be a lemaradását. meg ugye a 64 bit-es soc-ra való átállás is most történik, ezt is kihasználják. kétlem, hogy ez a féléves intervallum tartható lenne továbbra is, akárcsak rövid távon, nincsen mire.
-
dreamdancer
őstag
Jól számolom, hogy a Sony kábé fél évre rövidítette a csúcsmodellek vátását? Eszméletlen sebességgel tolják ki a készülékekeket, szinte minden új Snapdragon csúcsprocesszorhoz jön egyből egy új Z is.
Persze jó, ha egy gyár termékkínálata up to date, de ez azért kezd beteges lenni, és egy halom probléma is jó eséllyel bejátszik.
-
bandi0000
nagyúr
ezt azért Minden valamire való mobilos cégnek QHD van a csúcsmodelljében nem jelenteném ki így, mert van egy értelmi szintje ennek is hogy minek van értelme ugye, 32"-on fullHD-n nem látod 1 m ről már a képkockákat akkor telóba se fogod a 720p-n, persze jól hangzik de elég sok erőforrás elmegy arra hogy számolgassa a képpontokat én most is teljesen meg vagyok elégedne a 720p-vel
-
Integra
titán
hm, marha sokat kellett volna várnia a googlnak az n6-hoz az s810 soc-ra....
-
Dinsdale
tag
Nem értem a háborgókat. Minden valamire való mobilos cégnek QHD van a csúcsmodelljében, míg a Sony még adós ezzel. A Sony pedig a prémium kategóriára akar fókuszálni, szóval nem maradhat le.
-
Wajk
addikt
A DigiTimes szerint várható az 1 éves ciklusra vált a Sony is és beáll a sorba. Én inkább nekik hiszek, mint az ilyen "kiszivárgott" speceknek...
-
babkukta
senior tag
Szeretem a Sonyt, de ha tényleg kidobják januárban a Z4C-t... az elég gáz lesz. Ez túl gyors ütem. Mondjuk van hova fejlődni, mert a Z3al se mutatták fel az akkori legerősebb hardvert, de akkor is, 5 hónap. Már fél év se kell a következő csúcshoz?? Vagy 2015től indul majd az évenkénti 1 flagship ciklus?
-
bandi0000
nagyúr
Igen kár fél évente váltani, de igazából ha belegondolsz pl a Z1c fő modell a Z3c ráncfelvarrás, most jön egy Z4C papírforma szerint, mivel tudni lehetett hogy 64 bites procival jönnek, ez lesz az újdonság, ha belegondolsz mit tudsz csinálni ami arra késztetne hogy most meg kell venni? Minden évbe belepakolják a legerősebb hardvert,mást nagyon szerintem nem lehet, esetleg olyan hülyeségeket mint a G2 hátlapi gombjai vagy ujj szkenner stb stb
-
Wajk
addikt
A Z3 sorozat nemrég kerül bemutatásra, igaz elég gyorsan a boltokba kerültek. Ez még a Sony-tól is gyors lenne. Egy Nexus 6 ellenfelet (Z? Ultra) esetleg kinéznék belőlük, hogy kihoznak.
A "kiszivárgott" Z4 speckókat meg akármelyikünk összeírhatta volna, semmi extra nincsen bennük -> újabb proci, nagyobb felbontás.
-
bandi0000
nagyúr
Jól van már mondom hogy kimaradtam a Z3C ből annyira hogy meg sem jegyeztem a nevét
Jaffa75: _Igazából a hardver engem sem érdekel legyen annyira prémium mint a Z1C igazából csak előre meg hátra kéne üveget rakni maradhat a Z3C kijelző mérete és már boldog is vagyok, persze ha nem butított kamera szoftvert raknak rá
-
Jaffa75
őstag
hasonlóan vagyok, maradt a Z1C, és kimaradt a Z3C...
Majd elgondolkodom, ha a Z4C speckói meglesznek, és hasonló anyaghasználat mellett készítenek el egy olyan készüléket, amelyre érdemes váltani...
még több mag, meg Sn.805 v. 810 nem érdekel, csakúgy mint a QHD kijelző...
-
Wajk
addikt
én nem gondolnám...
-
bandi0000
nagyúr
Így már nem bánom hogy nem váltottam le a Z1C-t a Z2C-re az úgy is csak ráncfelvarrás volt, de jövőre már jöhet a Z4C
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Házimozi belépő szinten
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Megújult a PROHARDVER!
- Hegesztés topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- 3D nyomtatás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A9 4/64Gb, Akku:100%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Wi-fi Tablet
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- iPad Air 2. 128 GB - HIBÁTLAN
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 i5-4300y 4gb 128gb
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest