- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
- A karcsúság ára
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Jó a kérdés! Igazából van egy 10A bizti az utastérben, ahol bejön a kábel, csak eldugtam és nem fényképeztem le. Igazából újrahúztam az egész hóbelevancot kéteres kábellel, ez látszik is az erősítő bekötésénél. Ezenkívül szintén az utastérben elhelyeztem egy kapcsolót is, amivel külön le lehet kapcsolni a mélyládát. Ez azért van, mert vannak olyan szituk, amikor csak háttérzenére vágyom, vagy podcastokat hallgatok, és ilyenkor nincs rá szükség.
-
spety
csendes tag
Öööö... Itt csak én nem látok semmilyen biztosítékot az akkumulátor és az erősítő/mélyláda között? Ha van, akkor ok, különben meg:
-
angyalpc2
aktív tag
A kedvenc színem
TED99
itt is
üdv tesó -
válasz
rezessanyi #3 üzenetére
Hát, ha már működő és értékes elektronika, akkor például ott van az index ami még jó. Sajnos sok más kocsin nem látom működni.
-
rezessanyi
csendes tag
gonosz on: legalább lett valami működő és értékes elektronika a francia csodában
-
-
nullpoint
őstag
Bármi munka az autón, amit egy óra alatt el lehet végezni, nem minősül nehéznek.
Kedvencem a francia autó szervízprogramban, írja a dolgokra hogy tekerje ki, húzza le, tegye arrébb, nade amikor valamire azt írja hogy szabadítsa ki az minden esetben felfoghatatlan méretű szopás.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Halihó!Végre eljött ez a pillanat is. Ugyan van a kocsi ajtajaiban négy Macrom 13 cm mélyközép, amit az autórádió hajt....
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest