- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Realme 12+ 5G
- Android szakmai topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jack Hunter
tag
Meglepő, hogy mennyi embert foglalkoztat a téma.
Írtam a cikkben is, hogy sok minden nem zavar, és anno azért költöztünk ide, mert nyugis hely. Kifejezetten örültem neki, hogy nincs szembeszomszéd, erre fel ide építenek egy közösségi teret. Az más tészta, ha direkt a kultúrház mellé költöztem volna, és ott zajonganának, akkor azt mondom, oké,én basztam el. De ezt a fajta megoldást, hogy random buliközponttá változtatnak egy pihenőövezetet, az nem járja. Nincs semmi bajom semmiféle nációval, mindenkinek megvan a jó és rossz oldala. Javarészt normális emberek vesznek körül, és élnek a faluban, jó volt itt éldegélni, eddig.
-
Jack Hunter
tag
Van jó sok rendezvény, de azok nagy része délutánra, estére lecseng. Tőlem aztán nyugodtan, én csak azt nem szeretem, ha nem tartják be a játékszabályokat. Az is megoldás lenne, ha eladnám a házat a polginak, de ismerve őt, aprópénzt adna érte. Azzal meg nem vagyok kinn a vízből. Helyesbítem az előző hozzászólásom: aa zöld nyíl jelöli az otthonom. mert nyílban lakni nem olyan jó.
Ha szemfüles vagy, észreveheted hogy összesen 3 nyíl van a képen. ( Ebből látszik milyen jól tudok képet szerkeszteni) Megtalálod az összeset?
-
Jack Hunter
tag
icemad: jaja, racsingmen
még itt van, de halkabb. Szól,szól, de visszavett a decibelből. Állítólag a bolt előtt találkozott olyanokkal, akiket szintén flusztrált a dübörgési, és megkínálták lángossal...
tanult belőle úgy látszik.
Nem akarok elköltözni, de ha ez tényleg rendszeres lesz, akkor muszáj.
szeretem az ilyen közösségi összeröffenéseket, még ha csak a háttérből is, és szeretek szinte mindenféle stílusú zenét. Úgy a jó igazán, ha jó a cucc, és lobog rajtam a póló, reszket a műanyag söröspohár és a mellemben érzem a basszust.
de mindennek megvan a maga helye. Mohácson megoldották okosba, az ipartelep mellett van egy grund, ott tényleg a kutyát nem zavarja a buli, jól megközelíthető, fasza helyen van. Geresden is van olyan hely, ahol lehetne zavartalanul bulizni, ott van a kisgeresdi rész, minimális lakossággal, hatalmas térrel. Erre fel inkább ide rakták: a zöld nyíl az otthonom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lightyear - befektetési app
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elektromos autók - motorok
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- Apple iPhone 8 - 256 GB - fekete (152)
- FÉLÁRON!!!! Samsung Odyssey G3 S27AG320NU Monitor
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest