Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Geller72

veterán

Add el a házat, télen. Akkor nyugi van, kuss van, mozgás se nagyon, akkor általában nem feltűnő, hogy mennyire szar helyen laksz.. Hidd el, hogy ez csak a bemelegítés volt, jövőre majd minden fostalicska közösségi programot ott fognak tartani.. Én eddig 5x költöztem, talán most nyugi lesz. Igaz, van egy faszarcú szomszédom, de itt nagyjából ki is merülnek a problémák.. Természetesen még mindig "Álmom egy tanya".. ahogy a popzenei miőség magasfokán álló zeneszám is említi.. De valszeg majd egy másik életben.. Szóval én a helyedben pakolnék.. Lesz egy relatíve nyugis teled (mert még a szüreti programok persze visszavannak, katalin, erzsébet bál, ha jó idő van, akkor ugye kint esetleg - aztán ennyi.

Egy mellékzönge:
    Nálunk a faluban egy szintén tahó vállalkozónál baromi hangos a napközbeni (és persze 7/7 nap) munkavégzés. Próbálták szép szóval, nem szépen, leszarta. Aztán felnyomták, mert a pihenéshez jogod van - és kijött valaki egy mérőműszerrel. Úgy saccolom, cirka 3-4 méteres zajvédő falat kellett építenie... És igen hamar, mert addig kuss volt neki. Meló nuku és ilyenek. Iccakai meló és hétvégén is csak az és annyi, ami nem jár zajjal.

Új hozzászólás Aktív témák