Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Egy kamerát dobhat, egy fontos S Pen funkciót visszahozhat az S26 Ultra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mire jó a mild hibrid?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
rekid
addikt
válasz
Valentino K. #26 üzenetére
Én egy Jabra sp700 autos kihangositot használok ami fényévekkel kisebb és kevésbé professzionális kategória, de nagyon jól működik, és sohasem panaszkodtak még a hangminőségre.
Köszi a cikket. -
Valentino K.
senior tag
válasz
Davidoff91 #9 üzenetére
Egyet értek veled, ha van választási lehetőség, akkor menjen az ember telesales-re. Sok skillt ad amit bárhol fel tudsz használni az életben, sőt, sok olyan dolgot megtanul az ember, ami pl egyetemen marhára nem oktatnak...S nem utolsó sorban nem olyan kötött a munkarend, mint az ügyfélszolinál.
Egyébként az a legnagyobb baj, hogy piszok sokan diplomával, sőt, diplomákkal a zsebükben csinálják ezt a melót...mert ezt dobta az élet...
Külföldön egyébként simán jól lehet vele keresni. Nézegettem telesales-es melókat Londonban, nem ritka ahol ~2000fontos havi fizut adnak, ami azért ottani viszonyokban se rossz. -
rep3at
őstag
Ez a headset tényleg egy csúcsmodell, nagyon tetszik, bár egy kicsit részletesebb tesztet is szívesen elolvastam volna róla ha nem is én vagyok a célközönség.
-
JR.CSé
senior tag
válasz
fondorlatos #17 üzenetére
+1 bár a célközönség számára attól még jó alternatíva lehet.
-
m@xsys
senior tag
Ezeket a dolgokat csak az tudja, aki a rendszer része.
Úgy promotálják, mint ha álmaid helye lenne, viszont annyi mindennek kell megfelelni naponta, h tényleg kikészülsz. Ja és nem is az üf tesz tönkre!!!
Tényleg nem lehet csinálni több évig!
Amit te írsz a hozzászolásodban, ilyenről nem fognak írni a MA fiúk, de Bog a cikket már linkelte, az jó is volt. Nem feltétlenül az Ő asztaluk bemutatni egy mobilos Üf szolgálatot ilyen oldalról.
Közel sem olyan szent és jó munkahely egy ilyen hely. Elég csak beleolvasni a munkaerő terror blogokat....pannon évekkel leszerepelt már minden téren nálam.
Melegen elkerülendő még egy kezdőnek is az ilyen munka. -
domi007
őstag
Professzionális cucc létére a feltörhető Bluetootht és a lehallgatható DECT-et használja...persze kit érdekel egy szegény call centeres beszélgetése...nincs benne semmi érdekes adat, mint jelszavak, azonosítók....
-
fondorlatos
aktív tag
Profi vagy sem 100+ ért szerintem nem tolonganak érte.
Azért köszi a cikket. -
Davidoff91
aktív tag
Idén én is dolgoztam több call centerben is. Amúgy 20 éves fiú vagyok.
Tényleg borzalmas. Futószalagon jönnek-mennek az emberek, amikor valaki kezd leépülni indoklás nélkül kirúgják...Két dologra volt jó: Meg tudtam venni a Samsung Galaxy S 2-t, és ráébredtem, hogy megcsinálom az egyetemet, ha beledöglök is, mert nem fogom magam pusztítani egy call centerben...
-
törölt tag
Jabra? mé' nem Jabba?
-
bazsa88
csendes tag
Nekem pár hete a Vodafone ügyfélszolgálata 40 percig zenélt,majd meguntam és letettem. Másnap 62 percig hallgattam hogy mennyire fontos nekik a hívásom, de ezután sem volt képes ügyintézőt kapcsolni, majd megszakadt a vonal! Ezúton is gratulálnék a díjnyertes ügyfélszolgálatukhoz!!
-
Akoneira
tag
Csak nekem tűnik fel hogy teszt van szombaton??
Eddig csak hét közben volt nem? -
gaborbp
tag
Úgy látom a Telenor vagy a Vodafone ügyfélszolgálatát megint otthagyta egy kisebb csapat ember, mert megint megjelent egy ilyen PR cikk a fiatalok által látogatott oldalon "milyen jó hely is egy ügyfélszolgálat" Kell az újabb csapat fiatal munkaerő akit tönkretehetnek
Érdekes de a legutóbbi Telenoros ügyfélszolgálati központot bemutató cikkben sem volt egy árva szó sem arról, hogy milyen nagy a munkaerő mozgás egy ilyen helyen. Átlagosan max 1 azaz egy évet bírnak ki az emberek egy ilyen helyen, utána idegileg tönkremennek és otthagyják az egészet bármennyit fizetnek.
Jó lenne ha erről is szólnának az ilyen cikk írói. Nem csak arról milyen happy melóhely az ilyen.Bár tudom a célközönség a fiatal 20 év körüli fiúk, lányok - pont akik ezt az oldalt is látogatják - akikkel még azt lehet csinálnak amit akarnak, minden hülyeséget elhisznek amit mondanak nekik és bármit aláírnak amit az orruk alá tolnak.
-
Integra
titán
fasza lehet itt dolgozni, még egy hangszigetelő fal sincsen két asztal között.. egy élmény lehet telefonálni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Jabra egyik friss telefonos ügyfélszolgálatosoknak készült headsetjét teszteltük.
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Politikai mémek
- NBA és kosárlabda topic
- Formula-1
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mikrotik routerek
- OLED TV topic
- Retro teló rajongók OFF topicja
- Tőzsde és gazdaság
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Pavilion X2 Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 6700K 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 600W
- Varon Oxygen generator újszerű, 6 hó jótállással/számlával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest