- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Secretive
aktív tag
Érzem,látom, olvasom, hogy rengeteg energiát beleraktál a cikkbe, mely tetszik is a maga nemében, bár egy grafikont és összefoglaló táblázatot is mellékelhettél volna, hogy kit-mivel-hogyan-mibe és hányszor variáltál,mert ezt a sok opciót már nem lehet követni...
Egy egyszerű rendszernek indult, aztán nekem már túl sok volt a komponens, és a digi-dugi is.
Olvastam, olvastam, néha mosolyogtam is a fantasztikusan összerakott tér és hangzásleírókkal körített élménybeszámolón, melynek lényegét a legvégén szerintem minden hifi,audiophile és high-end dogmát elsöprően (legalábbis a kompetenciákat leegyszerűsítve) össze is foglaltad:
"Továbbra is csak azt lehet ajánlani, hogy meg kell hallgatni, hogyan szól az adott rendszer egyben, hiszen teljesen szubjektív, hogy kinek mit jelent a tökéletes hangzás."
Sajnos ez az a rész,ami minden hasonló tesztnél csak azt erősíti, hogy mindig mindenkinek más-más zenén és más-más rendszeren, más-más körülmények és összetevők alapján más lesz a tökéletes,egészen addig,ameddig nem lesz egy nagy közös tesztrendszer környezet (némi állandókkal és referenciákkal).
Az ilyen élmények (tesztek) arra viszont jók, hogy megint adjanak egy nagy viszonylagosság csomagot a közösbe. Persze, ha tehetném, sok helyen részbvennék én is ilyen teszteken, csak akkor megint belépne egy 'újabb szubjektív hatás' az egész rendszerbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest