Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Secretive

aktív tag

Érzem,látom, olvasom, hogy rengeteg energiát beleraktál a cikkbe, mely tetszik is a maga nemében, bár egy grafikont és összefoglaló táblázatot is mellékelhettél volna, hogy kit-mivel-hogyan-mibe és hányszor variáltál,mert ezt a sok opciót már nem lehet követni... :)

Egy egyszerű rendszernek indult, aztán nekem már túl sok volt a komponens, és a digi-dugi is.

Olvastam, olvastam, néha mosolyogtam is a fantasztikusan összerakott tér és hangzásleírókkal körített élménybeszámolón, melynek lényegét a legvégén szerintem minden hifi,audiophile és high-end dogmát elsöprően (legalábbis a kompetenciákat leegyszerűsítve) össze is foglaltad:

"Továbbra is csak azt lehet ajánlani, hogy meg kell hallgatni, hogyan szól az adott rendszer egyben, hiszen teljesen szubjektív, hogy kinek mit jelent a tökéletes hangzás."

:D

Sajnos ez az a rész,ami minden hasonló tesztnél csak azt erősíti, hogy mindig mindenkinek más-más zenén és más-más rendszeren, más-más körülmények és összetevők alapján más lesz a tökéletes,egészen addig,ameddig nem lesz egy nagy közös tesztrendszer környezet (némi állandókkal és referenciákkal).
    Az ilyen élmények (tesztek) arra viszont jók, hogy megint adjanak egy nagy viszonylagosság csomagot a közösbe. Persze, ha tehetném, sok helyen részbvennék én is ilyen teszteken, csak akkor megint belépne egy 'újabb szubjektív hatás' az egész rendszerbe.

Új hozzászólás Aktív témák