- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
RootRulez
félisten
Szóhoz se jutok.
-
kerelo
aktív tag
Ez úgy néz ki szerintem,mint egy 80-as évek béli számológép
-
nbk
aktív tag
A cikk írójának üzenem, hogy Monaco adóparadicsom, ezért van oda bejegyezve az offshore cég... semmi köze a luxushoz
-
Picike8
aktív tag
Nem akarok egy nôt se megsérteni, de megvan a megoldás!
Mi a neve aszámológépnekkészüléknek?
ITTM Mobile Lady Mirror
"Belenéznek" a nôk, és látják, hogy buta...Elnézést!!!!!
-
Inarus
addikt
Én azért poénból vennék az asszonynak egy ilyet, csak azért hogy lássam azt az arckifejezést, ami a kicsomagolást követi...
-
prolad
addikt
Múlt héten pont azon gondolkodtam hogy a számológépem gombjait kicserélem qwerty gombokra rakok bele egy színes kijelzőt aztán eladom a RIM-nek hogy adja el kis tudású üzleti telefonként,aztán amit az ötletért kapok abból életem végéig elélek.
De hogy ezt megláttam...Tolvajok
-
Cannabis7
senior tag
nekem erről a szegény megboldogul samsung p300-asom jutott eszembe, imádtam azt a telót
bár nem gey kategória
de azért annyira nem randa ez szvsz, vannak sokkal csúnyábbak
-
Solten
őstag
-
xdx@
aktív tag
Pfejj, mint valami ronda számológép.Nemcsak szerintem hasonlít rá.
-
törölt tag
Nekem kifejezetten tetszik. A Sok egyen kocka tepsi telefon után végre valami mást is látni. Mondhatni ez legalább kitűnik a hig f.s tengerből.
Nyilván ezt főleg telefonálásra szánták meg hivalkodásra azoknak akik giccs örültek. Arra szerintem jó.
-
forgonati
őstag
A kutyának játszani jó lenne...
Amúgy kíváncsi lennék arra is hogy az az egyetlen pozitívum a QWERTY az mennyire használható... Ahogy látom ilyen fos gumi gombjai vannak, amilyeneket utoljára 10 éve láttam mobilon. Nem lehet valami jó nyomáspontja. Bár mit akarok, az egész telefon egy szemét, és ennyi pénzért? Mit ittak ezek?
Nem ismerek olyan ellenszenves nőt akit ezzel a telefonnal tudnék büntetni.
-
Evgenii
tag
Azért kíváncsi leszek, hogy mikor látunk ilyet:
"iPhone 5-t cserélnék ITTM Mobile Lady Mirror-ra! Igény esetén ráfizetek!"
Ebből persze a "ráfizetek" rész lenne különösen érdekes!Viccet félretéve!
Jelenleg egy kb. 2008-ban vásárolt Sony Ericsson W302-t koptatok. Akkoriban 18.000 ftért jutottam hozzá. Lehet sok, lehet kevés... Nekem anno megérte!
A mai napig semmi baja nincs! De nem akarom agyonfényezni, mert van tőle jobb!
A lényeg, hogy ehhez képest a W302 már maga a Galaxy S! -
Kriza
őstag
"A cikk elkészítésében a T-Mobile mobilinternet volt segítségünkre."
És mit szól a T a videón a telefon kijelzőjén megjelenő djuice felirathoz? -
blackydan
senior tag
Hát ha ilyet vennék a barátnőmnek... ez olyan no comment kategória, a fene sem érti annak az embernek a gondolatmenetét aki engedélyezte ennek a mobilnak a sorozatgyártását.
-
zsirfecske
addikt
jááj ez még retrónak is csúnya lenne áááá
-
ssppiikkee
tag
Reális az értékelés
csupa X
-
Day 'n' Nite
tag
A hátulja tűrhetű, az elejét még a retyóba csempének sem nagyon viselném el...
Azt meg főleg nem értem, milyen [racionális (?)] magyarázat van arra, miért csinálták ezt meg... -
Probber
őstag
A hátlap nagyon csilli-villi, ez lehet a telefon fő funkciója és gondolom ezért a Mirror név. Nem próbáltál belőle sminkelni Rusi?
-
Ricardo
titán
Ahogy az oldalukat elnézem koppintanak ezek mindenkit. Nokia Samsung Apple...
-
Davidoff91
aktív tag
Csoda, hogy lehet vele telefonálni, annyira semmit nem tud...Bár ha onnan közelítjük meg, hogy kapunk egy telefonálásra képes számológépet, azt hiszem jobb az összkép.
-
kolosanyi
veterán
Hát rég röhögtem ilyen jót, mint mikor megláttam ezt...
-
zsoltyyy
senior tag
Szerintem szép, sőt mi több gyönyörű. Veszek is belőle vagy tízet, mert szerintem hamar el fog fogyni.
-
magyarattila
tag
nekem egy 70-es évekbeli csipogó jutott róla eszembe. (tudja még valaki miaz egyáltalán?
)
-
Pszihonaranc
senior tag
mi ez a szégyen emberek?
-
Azta ez valami kinai maradék cuccokból a takaritók rakták össze éjszaka mikor állt a gyár?
-
Agro
senior tag
Ez mi ez?
Mobilarena már számológépeket is tesztel?
-
tommjee
senior tag
válasz
SpongyaBob #74 üzenetére
Szerintem ha egy ilyen vennék ajándékba egy hölgynek első reakció ez lenne : Miért vettél nekem egy számológépet ?
-
Jhonny06
veterán
Őskori számológép.
-
Te szentséges atya úr isten,ilyen rakás sz....-t,hogy lehet csinálni?Egyáltalán ezt megveszi valaki?
-
SpongyaBob
veterán
Hát ez ritka ronda, mint a bűn! OMG
-
alienpapa
senior tag
Kár h messze még a karácsony....
muhahahaha
-
geri005
tag
Ez meg WTF?!
-
tommjee
senior tag
válasz
hobo_blues #67 üzenetére
Hát egy ilyet veszek
Igaz nem cigizek de akkor is
-
Basszus, de jó, hogy nem nőnek születtem.
Telefonról csak annyit, hogy szerintem egy ipari hulladék. -
Womb
senior tag
már a teszt is felesleges volt. na jó, talán köpködő falnak még jó az írás.
-
hobo_blues
csendes tag
Nekem erről a telefonról az öngyújtóba épített számológép jutott az eszembe
http://retronom.hu/index.php?q=node/15458
-
amanoba
őstag
szerintem meg a gombsort a samu i-sorozat egy két tagjától nyúlhatták.
-
Brown ügynök
senior tag
+ : qwerty
- : Minden más.
-
manoarc
senior tag
Ronda nőknek ideális ajándék , illik hozzád baby
-
mrlujoak
veterán
Nem kellett volna ebbe az a gusztustalan kijelző. Helyette egy monokróm simán életképesebb lenne.
Egyébként meg rettenet ez a mobil.
-
misx
senior tag
Ez a széles kijelző elsőre nem rossz ötlet, ha nagyobb lenne, moziszélesvásznú filmeket lehetne rajta nézni.
Amúgy a kort nem írták oda, szerintem ilyen 50+ nők a célcsoport, akik ráadásul könyvelők (számológép forma!). -
tommjee
senior tag
Hát gratulálok a tervezőnek !
-
pite4
tag
Ez nem Mirror, hanem error
-
rep3at
őstag
válasz
callmeakos #51 üzenetére
Nem tudom, ez megmagyarázhatatlan
-
JR.CSé
senior tag
Hát úgyérzem h eljött megint az idő egy cikkre.Szerintem összegyült jópár rándá mobil h megint lehessen legrondább telót választani.
-
rep3at
őstag
Az a durva hogy nekem egy kicsit tetszik külsőre, mindenesetre érdekes
-
madarasz92
őstag
Ez a telefon úgy néz ki mint egy számológép , tényleg nagyon csúnya szegény.
Szerk: Visszaolvasva látom nem csak nekem tűnt fel a számológép kinézet. -
fasirTTT
őstag
minden idők legocsmányabb telója, de hogy 2011-ben ez viszi a pálmát az 100+1%
(bár ez szubjektív vélemény, de akinek ez tetszik...)
-
Tikakukac
titán
Adjunk hozzá fél liter benzint és egy kis nyílt lángot. Utána vállalható
-
TTomax
félisten
Mint egy számológép...istenem de csúnya telefon...
-
callmeakos
veterán
Ez a telefon még nagyobb vicc mint az SciPhone-os iPhone klónok. Mert ott legalább némelyik "jobban" sikerült kiadásban használni lehet egyszerre 2 kártyát. De ez.... Ez a méret kb egy tamagoccsihoz sem elég nemhogy telefonnak. Vicc. Az ár meg. 25 lepedő. Ezért? Inkább megenném azt a pénzt semhogy erre költsem
-
CS_D
senior tag
Hát ez használhatatlannak tűnik a mai igények mellett. Tuti bukás.
-
valaki654
tag
A kijelző arányaiban erre emlékeztet. Inkább azt választanám a 2 közül, mert ez a Lady Mirror rettentően ronda és ráadásul az akku vicc kategória.
#34 Napfénysüti: +1
-
Prien
addikt
Úgy látom, mostanában nem a piac diktálja az igényeket, hanem kitalálnak valamit és majd a marketing megteremti rá az igényt mesterségesen. Na, de erre???
-
Napfénysüti
nagyúr
Nem tudom melyik nőnek tetszene ez a készülék annyira hogy meg is vegye...
-
Otisz
őstag
Most komolyan: van erre kereslet
Van aki ezt megveszi
...és van aki ilyet használ -
hemaka
nagyúr
szépséges
-
Dave1984
őstag
Már nálam a ZTE Blade nem ütötette meg a minimális minőséget.Akkor ez no comment
-
daninet
veterán
Vettem már nőnek telefont, és biztosra állíthatom, hogy 100-ból 100 nőnek nem tetszene. Még "melegszendvics evő férfiaknak" sem
-
Straw
senior tag
Ez egy rémes és eladhatatlan telefon szerintem, ki lehet a cél közönség? Na jó azt tudom, hülye kérdés, na de a cél közönség vajon meg is veszi? Mert én kizártnak tartom, rettenetesen ronda, úristen, rég volt ilyen csúnya telóról teszt.
-
bencurio96
tag
ma reggel felmentem fb-re, erre rögtön az első kiírás az XXLGSM-től: Teszt az ITTM tökömtudja miről, a tesztkészüléket mi biztosítottuk.
Elolvastam a tesztet...Nem indult jól a napom tőle, az tuti...
Ez valami brutálisan szar. Ha még lenne benne egy zseblámpa, jobb kijelző, legalább GPRS, de inkább 3G, egy bluetooth, ha már USB nincs, akkor 25 eFt-ért még viszonylag jó vétel lenne, még elnézve neki ezt a szerencsétlen külsőt.
-
Matula bácsi
csendes tag
háhá ez 1000szer lekörözi az ájfón kópiákat
kell egy ilyen... olyan űberfos h ez már jó
-
hunmyke
aktív tag
Már csak ezért is érdemes Mobilarénát olvasni, mert ilyen telefont az utcán ritkán látsz.
A pontozással egyetértek, kritikán aluli ez a kínai csoda... -
tomsics
senior tag
Ez a telefon egy dologra jó:távdobásra.Komolyan ettől még a casio számológépnek is szebb külseje van
-
Ricardo
titán
Linkelve a ronda mobilos topicba. Ennyit megérdemel a cucc.
-
osztraksajt
őstag
Így kezdődik ez. Aki ismeri a 70-es évekbeli Amcsi piacra készült japán autókat dejavu-je lehet. Most meg hol tartanak...
Azért mégiscsak szörnyű hogy az üzemidőről szubjektív okok miatt nem kapunk pontos képet.
-
Akos96
senior tag
Az a kijelző nagyon brutál, egy számológép szintjén van.
-
Ricardo
titán
Ezt tuti valami nőgyűlölő tervezte, aki ráadásul aljas, hiszen én ilyet az ellenségem kezébe sem szánnék
" Érthető okokból nem igazán mutatkoztam vele, ezért tippelésem szerint átlagos használattal 2-3 napnál tovább kizárt, hogy ne kellene a töltő."
Nem is értem, figyelemfelkeltő lehet egy alsó kategóriás zsebszámológép kinézetű kütyüvel telefonálni.
"Kétségtelen, hogy ez a telefon igencsak egyedi, külsejében és kialakításában egyaránt.
Nem egyedi, az alap számológépek jó része így néz ki
-
Maxentius
addikt
Az első, ami eszembe jutott, az ez: "Vatdöfakizdisz?!"
Válaszként nekem ez derült ki: egy furcsa gnóm-telefon, aminek az egyetlen extrája a qwerty-billentyűzet...
-
kovy79
őstag
A kinézetét nem szapulnám, mivel nekem nem tetszik, de azért láttam már rondábbat is.
Ám ez hihetetlenül nevetséges:
"...van naptár, ez kizárólag havi nézetet ismer, egyetlen funkciója pedig, hogy megadott dátumra tudunk vele lépni, semmilyen feljegyzés nem tárolható benne."
Mondjuk Monaco-ban ez egyszer használatos telefonnak elmehet...Mod: (#11) tjb007, tényleg jól néznek ki, lehetne teszt róluk is, a Janus határozottan érdekes (képén: invalid imei
)!
-
VD
őstag
Már csak azért is vicc, mert ennyiért simán kapnak egy használt jó állapotú X10 mini-t. Vagy ha qwerty kell akkor Nokia E71-et. Mindkettő szebb, jobb és használhatóbb mint ez a retekegér.
-
Ankhiszesz
tag
Ha ezt tényleg nőknek szánják (márpedig igen), akkor a feministák mehetnek tüntetni... ez a női nem hím-soviniszta meggyalázása...
-
fattyu
veterán
jááj
-
tjb007
nagyúr
Ennyi gombot ritkán látni egy telefonon.
Amúgy ronda, nem kicsit, nagyon.Van egy-két normálisan kinéző telefonjuk (Dual 33, Dual 77), a strapatelefonjaik (Out Limits, Out Limits XL) sem tűnnek rossznak, azokról esetleg, véletlen nem lesz teszt ?
[link] -
XuChi
addikt
Színes kijelzős számológép ??
-
Kashim
őstag
Már a készülék is egy vicc kategória, de hogy ráadásul nőknek szánják...
-
gzbotii
nagyúr
erdkes..mara kijelzo sejteti h ez vmi............
eskuszom, ha nem itt latnam, hanem vki kezben, arra gondolnek monchromos kijelozje van -
plus44
veterán
?? Ezt kérdezném semmi mást. Mi ez?
Az a kijelző...
-
EczkE
veterán
Az értékelési táblázat direkt nincs kitöltve?
-
janes74
senior tag
Ez 1 rakás sz@r!
-
kcsa
veterán
(többet nem tudok mondani, kérem kaccsojjaki) -
catroot
veterán
Szerencsétlen nők...
-
NoMagix
addikt
Ez ultrabrutál csúnya!
Igazán remek a kijelző!
Csak 10 évet tévedtek a piacradobásnál... -
Hát ez valami hihetetlenül ronda
Új hozzászólás Aktív témák
ma A világ egyik legkisebb mobilja, mely nőknek készült, meglehetősen egyedi kialakításban. Elég merész párosítás.
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest