ITTM Mobile Lady Mirror - ne nézz tükörbe

Bevezető, tartozékok

Van az úgy, hogy Kínában is ki tudnak találni valami egyedit. Nem hiszem, hogy sokan hallottunk már az ITTM Mobile-ról, mint márkanévről. Márpedig ők egy valódi, „neves” gyártó, a rövidítés mögött az International Top Tronic Monaco név bújik meg. Magam is meghökkentem, mikor megláttam, hogy rendes honlapjuk is van, mi több, ők igazából egy európai cég. A székhelyük Monaco-ban található, arról pedig tudjuk, hogy nem éppen egy szegény környék. Ehhez jön, hogy egész szép termékkínálatuk van.

ITTM Mobile Lady Mirror
[+]

Tabletjük ugyan (még?) nincs, viszont mobilokból akad nekik bőven. Van itt kétkártyás, ütésálló, sőt még nagyimobil is, ezekből ráadásul többféle is. Igaz, némely készülék hasonlít mondjuk a Nokiákra, és persze amúgy teljesen Made in China az egész, de hát istenem, ez már amolyan „védjegy”. Nekünk épp az a modell jutott, mely a gyártónál egyedül képvisel egy külön kategóriát. A teljes nevén Lady Mirror Monte-Carlo Luxe nevű kütyü tényleg nem mindennapi, legalábbis ami a külsőt illeti.

ITTM Mobile Lady Mirror
[+]

Az XXL GSM-től érkezett dobozban a szokványos tartozékok (hálózati töltő, sztereó headset) mellett némi extra is található. Ez egy bársony tok és egy nyakbaakasztó képében manifesztálódik. A dobozka szerint ötféle színben is létezik, ezekből hozzám a pink változat jutott el. A képek alapján mindenki ítélje meg maga, hogy ez mennyire pink.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Előzmények

Hirdetés