- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szkaroly
senior tag
válasz
Schuler888 #16 üzenetére
Én csak b+ és roh.adt életbe kifejezésekre reagáltam.
-
janeszgol
félisten
válasz
Schuler888 #16 üzenetére
Oké hogy irónia, de ha valaki ezt választotta, akkor szolgáljunk már rendes információval. Bizony a fácse szolgáltatói topicjaiban is vannak,akiknek tetszik pl a P40 Lite, tudják is használni, de ha esetleg olyan akadálynak látszó valami van, és van rá megoldás, akkor ne titkoljuk el. Mivel nem biztos, hogy emiatt le akarná cserélni a telefonját.
-
<Adamsky>
nagyúr
Az csak arra elég, hogy fel- v. letölts valamit. Arra pedig - ha már nincs Drive - van jobb megoldás, mint a böngészővel bohóckodni.
Szóval ha szinkronizálni is szeretnél, vagy használsz olyan alkalmazásokat, amik a Drive-ba mentenek (pl. SwiftKey) az sem fog menni. Persze lehet Drive nélkül élni, de ne bagatellizáljuk el a hiányát sem. -
joey04
titán
Igen, az kínai árhoz képest mért felárat kezdik elengedni, hiszen gms nélkül esélytelen emelt áron eladni.
-
Jó lehetne, engem mondjuk nem győzött meg teljesen.
Azért kiemelendő, hogy a GMS hiánya most már érezhető... Ma pl. digitális oktatás kapcsán kérdezték meg, hogy akkor hogyan fogják használni a Drive-ot és a Classroom-ot.. Hát... Így sehogy..
-
laci666
senior tag
Szintén tetszik.
-
janeszgol
félisten
Tetszik.
-
Badboys
őstag
Kenjék a hajukra.
-
<Adamsky>
nagyúr
Búcsú modell.
-
törölt tag
Ahh HMS.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest