- OnePlus One - Kína már itt One
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Faceless-
őstag
Hivatalosról nem hallottam, de mivel a korlátozott internetem sebessége 10-15kb/s, és a város ahol közlekedek offline 250Mb, így mivel szinte tökéletesen megy az alkalmazás kb. 99%-os magabiztossággal mondom, hogy megy offline térképről.
Alkalmazás indításkor is a letöltött városok azonnal betöltenek késés nélkül csak a pontokra kell várni.Enyhén viszont bugos, azt vettem észre, hogyha wifin vagyok minden rendben van, viszont a korlátozott neten néhol szeretne 3D épületeket betölteni, és kékes vibráló foltok jelennek meg a helyükön. Nem zavaróan vibrál, csak azért észrevehető.
Ma sétálgattam kicsit fel-alá, és volt olyan tér ahol bekapcsoltak három hívó modult egyszerre. Körülbelül 5 perc múlva kerékpárral érkeztek a játékosok, és megtelt a környező összes pad, illetve a közeli kocsma.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged