Új hozzászólás Aktív témák
-
Demizson92
aktív tag
válasz
Sirandrish #75 üzenetére
Bedobom oket en is egy labdaba
-
Demizson92
aktív tag
válasz
Sirandrish #68 üzenetére
Halal komoly. Lehet bunko voltam, de megmondtam nekik, hogy a kukacukat fogdossak meg a lanyokat
-
válasz
Sirandrish #54 üzenetére
Eszméletlen addiktív
, ma is be fogom szépen barangolni Győrt délután ha nem esik addig megint az eső xD
-
Xaels
félisten
válasz
Sirandrish #52 üzenetére
Ezzel nem vagy egyedül. Bizonyos fokig még érteném, hisz én is a nagy Pokémon érában nőttem fel. Számomra az volt az utolsó olyan nagy hype sorozat. Előtte ugye a Dragon Ball volt. Amik utána jöttek azok nem fogtak meg vagy már túl öreg voltam, nem tudom. De az tény, hogy akkoriban én is szerettem volna sokezer másik gyerekkel egyetemben Pokémon tanító lenni és egyelőre ez a játék hozza el leginkább azt a feelinget.
Ugyanakkor, bár nem vagyok az az igazi vérfan, számomra sok kiábrándító leegyszerűsítés van benne. A jelenlegi állapotában nem tartanám hosszú életűnek, de gondolom későbbiekben tolni fogják bele a tartalmat, hogy fentartsák az érdeklődést. Az IAP egyelőre nem akadályoz túlságosan, de vannak akik magasabb szinten már panaszkodtak miatta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged