Új hozzászólás Aktív témák
-
Ulkesh
őstag
"az, hogy valaki nem válaszol a "130%-kal gyorsabb" dolgaidra, az nem azt jelenti, hogy igazad van, csak már belefáradt, hogy szélmalomharcot vívjon egy fanatikus hívővel."
Értem, cáfolni nem tudsz, mert a tények azért makacs dolgok, így inkább én vagyok a fanatikus és nem te
-
Ulkesh
őstag
Köszönöm kedves szavaid, tőled ez elismerés, mivel tőled eddig csak szép kövér csúsztatásokat olvashattam, ha az OSX-ről volt szó.
De látom nagyon elevenedre tapintottam.
Szeretettel várom a magyarázatodat már a múltkori hozzászólás óta, mikor is elég egyértelmű eredményeket mutattam a két rendszer közötti sebességkülönbségre.
Persze akkor is szépen kikerülted a választ, néhány keresetlen szóval.Mindenesetre jókat mosolygok az ilyen vakbuzgó Windows hívőn, aki képes a kézzel fogható tényeken is szemet hunyni, és vérig sértődni, ha azt valaki felhozza.
8-10 különböző alkalmazást néztem meg a két rendszeren ugyanazon a vason.
Amikor először teszteltem, akkor kényelmesen elütötted a dolgot azzal, hogy a Windows 7 még béta és azzal nem példálózzak, kár, hogy a végleges 7-es még rosszabb eredményeket produkált. De persze ez nem számít, hisz a lényeg a Windows elterjedtsége, no meg ugyebár 100 millió légy nem tévedhet -
tiv83us
veterán
Mindenhol utaljak a Mac-eseket?
Akkor most zarkozzak be itthon es ne merjem kidugni a pofam? Vagy a bongeszot is bezarjam, hogy a virtualis pofamat se verjek ossze a neten?Attol fuggetlenul, hogy ugy gondolod, hogy nincs igaza, talan kicsit finomabban is lehetne fogalmazni /a sznob duma meg mar rohadtul lecsengett/unalmas/nem trendi/.
ps: Ha mar ilyen szep hosszu hsz-t szultel, akkor legalabb kifejthetned szakmailag is a velemenyed, nem csak a mocskoldasod. /Abszolut nem basztatas, csak en is kivancsi vagyok ra/.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Építő/felújító topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yettel topik
- Crypto Trade
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest