- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheDragon007
senior tag
-
bendzso
senior tag
Mintha valahol azt írták volna, hogy a K800i fizikai cuccait kapta, csak szoftveresen van lemaradva. Remélem, hogy így is van.
-
hemaka
nagyúr
Tényleg unalmas már, hogy minden érintőkijelzős és okostelefonnál a végén az iPhone-szidás, vagy istenítés kerül előtérbe.
Van neki külön topic, nem is egy, tessék oda fáradni...
Egyébként szerintem kicsit elkésett ez a telefon a 3.2Mpixeles kamerával, de hátha szoftveresen rendben lesz és kellemes meglepetést hoz.
-
iknight
senior tag
De most miért olyan nagy probléma ez? Tudom hogy nem ez a megfelelő topik, de itt jött fel a téma, és én legalább is szeretném megbeszélni, a dolgokat, mert szúrja a szemem hoyg olyan dolgokat szólnak le amit nem is ismernek, itt irta, hogy netmudja kipróbálni de mégis leszólta, beoffoltuk, aki nem kivácsni rá az átgörgeti és kész, akiket pedig érdekel most miért nem "cseveghetnek" itt róla...
-
zOMG
csendes tag
Hi!
Teszt mikor lesz kint?
-
Bog
HÁZIGAZDA
Még egyszer nem szólok, aki az iPhone-t felhozza, annak simán kiosztok egy kis tempbant, komolyan!
-
Morden24
nagyúr
Már ne haragudj meg, de hogyan használjak egy iPhone-t 2-3 hétig? Vagy úgy általában bármelyik másik telefont? Ne szórakoztassál már... felétek vannak mostanság mobilrentálok, vagy inkább vegyek egyet, aztán ha nem jön be, akkor verjem ki a Jobsból a pénzem?
Ha egy termék X cikk + termékspecifikációk + vélemények + ránézek és nyomkodom után nem jön be, akkor az bukó. Ne haragudj, nem kocsi ez, és még azt sem viszed el két-három hétig próbaútra. Ez egy rossz vicc.
Mellesleg ezt a 2-3 hetes ökörséget el lehet mondani a Symbire meg a WM-re is. Ott vagyok ahol a part szakad, csak legalább szinkronizálhatom az Outlook kontaktjaimat, és nem kell egy bloatware iTunes-t felraknom a gépre ahhoz, hogy felmásoljak egy nyamvadt mp3-at.
szerk.: Párdőz, befejeztem. Ha gáz, akkor törölhetitek bátran, tényleg bocs.
-
Bog
HÁZIGAZDA
Kérem az iPhone-OFF témát befejezni, krokodilt ne hasonlítsunk a villamoshoz, értelmetlen.
-
Lirion
addikt
"normál telefon funkciók, a gyors és jól használható görgetű rutinnal gyorsabban keresgéltem vele a telefonkönyvben mint bármelyik más telefonnal. Az sms, email irás is sokkal kényelmesebb, mint pl a htc diamondon, nagyobbak a gombok, sokkal ésszerűbben megvan oldva az ékezetes karakterek írása is. Internetezést ugye nem kell különösebben bemutatni, mms, zene, játék film minden tökéletesen ment rajta, és a többi, szótárak, grafikus számológép progik megstbstb"
Normál telefon funkció az mms is, hiányzik (számomra egy letölthető, fizetős program nem megfelelő megoldás), görgetőrutinnál sokkal gyorsabb, hogy rajzolok egy u betüt a képernyőre és ott is vagyok, ahol lenni akarok, nem kell az egész telefonkönyvet átgörgetni, internetezés az tényleg remek, csak éppen flash nincsen benne, a zenéket nem lehet csak úgy átmásolni, mint egy normális telefon memoriájába/mem kártyára, filmek közül meglehetősen kevés formátumot támogat, a grafikus számológép meg roppant fontos funkció. Szép és jó az iphone, de nem komoly embereknek való.
Egyébként a héten volt szerencsém találkozni egy vak emberrel, aki egy szar n73-t használt, csúnya is, nagy is, még érintőkijlezője sincs, pfúj, na kiváncsi lennék, vajon őt hogy szolgálná egy iphone? Vagy bármilyen látásproblémával szenvedő embert, vagy valakit, aki a kezeit nem nagyon tudja használni és hangvezérlésre van szüksége... Ennyit a felhasználóbarátságról meg használhatóságról. -
iknight
senior tag
"foglalkozzon az iphonennal 2-3 hetet legalább, olvasson fórumokon, keresse meg azokat a programokat amikre szüksége van(minden van rá) és utána használja egy ideig és utána gondolkozzon rajta hogy vissza akarja e cserélni windows mobilra."
Ezt irtam hogy két három hetet! Windows mobilt sem ismerted 4 nap után. Írtam hoyg igy tényleg nem több egy átlagos telefonnál, ha csak telefonálgatrsz vele, meg a képeket forgatod...
-
iknight
senior tag
Értem én hogy újabb az iphone meg stbstb... De a windos mobilnál gyakorlatilag semmi változás nem történt, először kb 6 éve láttam windows mobilos hp pda-t, és őszintén megvallva az egész kezelőfelület külsőre szinte semmit nem változott mostanáig. Szerintem minden feladat megoldható vele ami windows mobilon, amire én használtam ráadásul sokkal jobb szinvonalon is. PL normál telefon funkciók, a gyors és jól használható görgetű rutinnal gyorsabban keresgéltem vele a telefonkönyvben mint bármelyik más telefonnal. Az sms, email irás is sokkal kényelmesebb, mint pl a htc diamondon, nagyobbak a gombok, sokkal ésszerűbben megvan oldva az ékezetes karakterek írása is. Internetezést ugye nem kell különösebben bemutatni, mms, zene, játék film minden tökéletesen ment rajta, és a többi, szótárak, grafikus számológép progik megstbstb minden roppant egyszerűen beszerezhet rá, és mégegyszerűbben használható. Kérdem én a windows mobile felhasználók 99% mire használja a telefonját? Telefon funkciók+email esetleg internetezés. Ezek számomra sokkal egyszerűb volt iphonenon. Nyilván aki nem foglalkozik vele, egy átlagos felhasználónál egy átlagos telefon marad, de aki utána olvas és megismeri a rendszert, annak gyakorlatilag bármi elérhetővé válik vele. Nekem huzamosabb ideig volt symbian telóm is, uiq-s is windows mobilos is, és mac osx-s telóm most jelenleg Blackberry-m van, windows mobilnál volt diamondom is hogy ismerjem azt a touch flo-s dolgot, de az iphonenal ellentétben az az igazi mókusvakitás. Elismerem hogy kellett az iphoennnál vagy 2 hét hosszú keresgélés mire rájöttem mindenre, de utána szépen belőttem, feltetttem rá 119db plusz programot, amitől egyáltalán nem lassult be vagy halt meg. Tökéletes tudtam hasznáni bármilyen szituációban. Jahh és ige na lényeg, a más nem is,de az iphone megjelenése óta, a windows mobilos készülékek 1 év alatt többet fejlődtek használhatóságban és designban mint előtte 10 évig összesen... Ha másért nem is ezért tiszteletet érdemelnek az apple-s fiúk mert nem is kicsit fellenditették ezt a piaci szegmens-t a szunyókálásból. Eddig nemnagyon volt konkurenciájuk a pda gyártóknak és a windows mobilenak, igazából szinte egyformák voltak tudásban, és gyakran kinézetben is, sőt csak a márkanév volt más így nem volt értelme fejleszteni, most az iphone a használhatóság terén elég magasra tette a lécet, és ezt próbálják behozni, nem mondom hogy behozhatatlan, de ezekkel a toldás foldásokkal a windows mobil sosem lesz olyan jó! Aki nemhiszi vegyen egy iphone, olvasgasson utána a dolgoknak, és mikor aztveszi észre hogy a 100. programot telepiti és még mindig nem lassult be a teló, vagy azt hoyg a 15. témát próbálja ki hogy bejön e neki rajta, avgy azt hogy mikor utána kezébe vesz egy windows mobilos telót, úgyérzi hoyg visszarepült az időben 10 évet, és nem érti ogy minek az a stylus mikor anélkül is meglehet oldani tökéletesen oldani. Ami pl a zötyögő villamoson nem nyomkodsz mindent félre, vagy nem kell féln hogy elhagyod vagy stbstb. Aki kételkedig próbálja ki, de ne úgy hogy bemegy a MM-be és nyomkodja 5 percet, hanem foglalkozzon vele, a windows mobil készülék kiismerése sem 1 nap ba telt, foglalkozzon az iphonennal 2-3 hetet legalább, olvasson fórumokon, keresse meg azokat a programokat amikre szüksége van(minden van rá) és utána használja egy ideig és utána gondolkozzon rajta hogy vissza akarja e cserélni windows mobilra.
-
AMD Power
titán
Remélem a Q4-ben az X1 és a C905 meghozza a sikert az SE-nek. Nekem nagyon bejött élőben az X1 , de nem az ilyen felhasználóknak mint én készült ez a szépség így annyira nem mozgat a megvásárlása.
-
Morden24
nagyúr
Egy: a WM már elég régen létezett, mint kialakult és piaccal rendelkező platform, amikor az Apple kivakarta magából a szifont.
Kettő: ahogyan egy 4x4 és egy Koenigsegg, egyszerűen nem ugyanarra készült. Nem akarom lebecsmérelni az Alma dolgait, mert nem érdemli meg, de utólag mindig minden könnyebb. Az iPhone egy olyan úton ment végig, amit előtte már jó alaposan kiépítettek. Korrekt, hogy a felhasználói szempontból ez le van szarva, mert engem sem érdekel, hogy ki mit talált ki előbb, viszont az ujjalnyomkodásukat pechükre nem tudták egy olyan ellátott és jól használható miliővel megkoronázni, mint amivel a WM rendelkezik. Emiatt egy iPhone egy WM-es mobilt konkrétan nem tud kiváltani. Már ha valaki arra használja, amire készült, nem zenelejátszásra, meg kétujjas képnagyításra. Utóbbi diszfunkciótlan bohóckodásra természetesen a szifon a nyerő.szerk., mert szemet szúr: ujj =/= új. Az egyik, ami a kezeden van (2x5 db), a másik meg, ami valami eddig nem létező vagy általad nem ismert dolog.
-
bepe79
addikt
Arrol nem beszelve, hogy ennyiert mar gyari fuggetlen iPhone 3G-t lehet venni, ami meg ennel is szebb (szerintem gyorsabb is), es az egyik legstabilabb softja van az okostelok kozott, + eleg surun ad ki uj firmware-t az Apple (nov. 22-en jon a 2.2-es firmware). Szoval eleg szoros a mezony, varom en is a tesztjet, bar en mar dontottem.
-
törölt tag
válasz
Avicularia #61 üzenetére
halkan jegyzem meg, hogy simán át lehetne alakítani szerintem azt a rendszert, még windowson belül maradva is. ott van például a Meizu, akik egy wince alapot vettek, és úgy testreszabták, hogy rá nem lehet ismerni. és állítólag (tesztelők szerint) nem szenvedte meg a program kompatibilitás sem igazán, bár erről majd akkor, ha kész lesz a végleges verzió.
nem tudom, hogy a wimo-val ennek jogi akadályai vannak-e, vagy mi, de nagyobb cégek sem merik nagyon meglépni... -
iknight
senior tag
Vagy talán mgé meg sem születtem, ne ródd fel nekem "hátránynak" hogy nem vagyok ezer éves... LEhet még 4 irányi gombok nem voltak maikor te érintőképernyőt használtál, de én még mindig érintő képernyőt fogok hasnzálni, amikor te már a telefont sem látod meg
Akkor ennyi erővel jó lenne most is a gőzmozdony a mávnak, mert van akik már akkor azzal mentek mielőtt volt villamos vontatás... Nekem sosem okozott problémát az újlenyomat kezelése, az első stylusos telóm a sonye. M600 volt előtte nem volt igényem okostelefonra, azt is csak azért vettem mert pillanatnyilag jó ötletnek tünt. Szerintem a stylus ideje lejárt és túl kellene már lépni rajta. Azért pl a htc csak tudott tenni anynit a HDnál hogy menövelte a betűk méreteit, talána a kis X-t meg egyéb dolgok méretét kellene növelniés jó lenne, és szerintem ez nemcsak a microsoft hibája, ha kevésbé lennének kényelmesek a gyártók találhatnánka rá megoldást.
-
erdoke
titán
Nagy kezem van, és nem használok stylust WM-on. Meg kell találni a megfelelő programokat ill. vezérlő felület(ek)et.
Emellett vannak emberek, akiknél nem is elvárás az ujjal kezelhetőség. Akár mert utálják állandóan a zsírt pucolni a kijelzőről, akár mert már megszokták a stylust, és nem áll rá az agyuk és a kezük. Pl. mert már akkor hasznááltak érintőkijelzőt, amikor a te telefonodon még 4 irányú gombok sem voltak, vagy esetleg még telefonod sem volt... -
MaUser
addikt
válasz
Avicularia #61 üzenetére
Mondjuk annyi előnye(?) valószínűleg lesz a wm7 késésének (mármint az Android-hoz és az iPhone-hoz képest), hogy arra is meg fognak maradni ezek az egyedi felületek, csinálhat bármit az MS.
-
Avicularia
veterán
Igen,de a pda gyártója nem sok oprendszerből tud választani ,ha wint akar a cuccára rakni.
Azt nem ők hegesztik ,max kicsit a gépükhöz alakítják,de az alap adott.
Az ms-enek kellene lépni ebben az ügyben.
Tehát ne a gyártóknak ródd fel az ms tökölését,hogy nem fejleszt.
Persze kínjukban kitalálnak mindenféle kezelőfelületet,de ez nem igazi megoldás. -
iknight
senior tag
válasz
Avicularia #58 üzenetére
Sehol nem volt, előtte is volt az applenka az őskorban pdaja csak anyagi okok miatt törölték. De nem am últ hanem a jelen elvárásainak kell megfelelni egy pdanak.
-
Morden24
nagyúr
Tudod azért, hogy ez a stylus/ujjal bökdösés dolog csak felület kérdése, és nem a WM hátránya, ugye?
Abban ugyan igazad van, hogy a default WM felület nem éppen a leginkább finger-friendly, de amúgy az gányolós túlzás, hogy a today az egyetlen átalakítható.
De pölö a TF3D felület kompletten vezérelhető kényelmesen ujjal (oké, ha lapátkezed van, akkor előfordulhat, hogy gázos), ergo ez csak a ráaggatott "skin" kérdése, na meg persze a készülék képernyőméretéé. Merthogy én pölö csak sms és email írásakor veszem elő a stylust a Diámhoz, és ezt is csak azért, mert nem akarok X dollárért külön virtuál billentyűzetet venni a gépre.
-
iknight
senior tag
Szeritnem az autómatikus kijelző forgatás qwertys telefonnál teljes mértékben fölösleges, általában midnen esetben akkor már a billentyűzet is kell. Minden telfonnál rüheltem, mgé a szifonnál is, sokkal kézenfekvőbb lenne egy gombal. A nokia n82 nél pedig hátrány kb 5 perc uitán kikapcosltam.
-
Malachi
veterán
válasz
Avicularia #46 üzenetére
Ha egy érintés a képernyőn elfordítja az okés, csak azt hittem kizárólag akkor fordul el, ha nyitom a qwerty-t. Na jó nem pörgök, megvárom a tesztet, majd abból okos leszek.
-
Malachi
veterán
válasz
Avicularia #42 üzenetére
De ez vacakság, ha csak böngésznék rajta érintőképernyővel, mi a fenéért húzzam ki a billentyűzetet is? Ha tényleg így van, az sz@r.
-
-
verser233
senior tag
Nem, én úgy értettem, hogy a HD-n bazi nagy betűket is be lehet állítani míg az x1-en nagyon kicsik maradnak még átállítás után is. Azért sok használat mellett igencsak fáraszthatja a szemet. Ezt nagyon nagyon sajnálom benne, meg azt a francos play/pause funkció hiányt headseten keresztül, bár mondjuk ez HD-nál is hiányzik
-
mrlujoak
veterán
Még mindig nem értem, mi ez a késés dolog.
A februári bemutatáskor kiderült, hogy a második félévben jelenik meg a telefon, majd később pontosították, hogy ez a negyedik negyedév lesz.
Ez mind megvan, gyakorlatilag már nálunk is kapható, ez meg csak mégjobb.Látom, még mindig vannak, akik görcsösen ragaszkodnak a HTC X1 névhez.
Milyen érdekes, és már-már komikus, hogy a kevésbé jól sikerült, S302 és W302 esetében még csak halvány utalást sem tettek a Sagem-re, mint partnerre, holott a Sagem - SE ODM lényegesen mélyebb, és összetettebb, mint a HTC és a SE szerződése.
Ha ennyire bántja a csőrötöket, hogy ez a modellt a HTC rakja össze bérmunkában, akkor tessék a W302, S302 esetében is "hangoztatni", hogy az meg Sagem.Szóval a készülék neve:
Sony Ericsson Xperia X1...mrlujoak
-
verser233
senior tag
Volt szerencsém kipróbálni. Szerintem nagyon szép, jó anyaghasználat, de számomra nagyon apró betűk (főleg HTC HD után) valamint a zenei panelje nem tud háttérben futni (vagy legalábbis én nem jöttem rá), nincs benne EQ, és a headsetjével nem lehet leállítani / elindítani a zenét. Böngészéskor fektetett módban csak akkor fordul el automatán a képernyő, ha a qwerty-t kihúzod, na ez kiverte nálam a biztosítékot
-
Malachi
veterán
Elképzelhető, hogy valamelyik mobilszolgáltató felveszi a kínálatába?
-
Egzee
őstag
nah neee! télleg kapható??? kb 1 hónapja...
-
hemaka
nagyúr
Kíváncsian várom a tesztet
Remélem ezzel legalább telefonálni lehet majd...
-
RandomGosu
senior tag
kicsit késett... ára is csak "kicsit" drága a többiekhez képest... de jó
-
joey04
titán
az x1 a hd eu-s. tehát egyforma garisok. a touch pro-t is eu garival akartam hogy igazságos legyen, de az "csak" gyártói garival volt, de még így is olcsóbb, eu garival gondolom egy tízessel szűkebb is lenne.szóval a hd-vel korrekt az összehasonlítás, a proval meg még az x1re nézve kedvező.
-
partneroban csak 142K!
-
iknight
senior tag
A szifont is testrelehet, van rá ezerféle téma, ikon pakk, meg mappákat lehet létrehozni meg stbstb skokal inkább átelhet szabni, és nem csak a tuday skint másikat etnni rá mint a windows mibilnál. Én arra godnoltam, hogy szép szép a touch flo meg a samsung today skinje dehát ha pl komolyabb beállitásoknál kell matatni csak kell az a stylus meg stbstb...A szifonnál peidg sehol nem kell, és mindent meglehet vele csinálni szinte amita wm el is.
-
erdoke
titán
"ha az ember az alapvető telefon funkcióknál komolyabb dolgot akar vele csinálni, akkor csak nyakába szakad a windows mobil minden hátránya"
Hát ja, nem lámáknak való, bár a gyári menükkel még azok is boldogulnak az Omnián.
Ami neked hátrány, másnak előny. Örülök, hogy ilyen szinten testre lehet szabni a WM készülékeket. Nem szifon, az biztos. -
HardSanyeee
őstag
válasz
dragontiger #4 üzenetére
nem késett, Q4-re volt beígérve és itt is van.
kíváncsian várjuk a tesztet
jó látni a képeken a mobilaréna logóját
-
arcos
tag
Ugye most nem a Mercedes-röl szól majd a teszt elsö oldala?
-
No-kia
addikt
válasz
TheDragon007 #5 üzenetére
én is látom, és már régóta tudom, te szeritnem félreértelmezted a mondatot, nah mindegy
BITBOYS: nem, csak én olyat szeretnék most venni, de úgy lehet még ez is esélyes lett volna, de az ára
-
joey04
titán
Várom a tesztet, mit alkotott a HTC bár az ára 150k akkor, amikor a Touch HD (ami ugye egyértelműen erősebb modell) 165k (tehát csak 15k a különbség) a Touch Pro(ami meg ennek a tesója ugye) gyári garival 145.szóval tuti nem egy jó vétel a vetélytársakhoz képest még ha házon belül csak a HTC-ket nézem akkor sem, de ha az omniát is ideveszem ami 118k akkor végképp várni kell az áresésre.Jó hogy végre igazi magyar tesztet is lehet olvasni hamarosan!
-
Magnum_
nagyúr
hát nem tudom... még most sem gyözött meg (tudom-tudom, valamiért "diszkriminálom" az SE-t... jojo, igen, én vagyok a pöts
)
ha lehet, tegyetek már olyan képet, amin behozzátok rajta a Mobilarenát
-
edward2
addikt
kiváncsian várom a tesztet.
-
ben11
őstag
Szerintem pedig még így is nagyon keresett darab lesz belőle..Minden megvan benne,ami csak kell és még hihetetlenül szép és stílusos is..
-
Stiky
senior tag
Vééégre az arénás tesztpadon/tenyérben a teló.
-
iknight
senior tag
Szép a telefon, meg biztos látványos a kezlőfelület, de szerintem ennél is csak aza helyzet, mit az omniánál, hogyha az ember az alapvető telefon funkcióknál komolyabb dolgot akar vele csinálni, akkor csak nyakába szakad a windows mobil minden hátránya
Egyébként pedig, szerintem nem lesz közel sem olyan sikert mint amilyen lehett volna fél évvel ez előtt... Mostmár nagyon sok akár csábitóbb alternativa lehet erre a telóra. Szerintem főleg a sony ericsson funoknál lesz sikeresek, akik a p1 óta erre a telóra gyüjtenek. Másoknak talán még jobb alternativa is lehet a htc touch hd vagy pro főleg a kedvezőbb áruk miatt is. Illetve ez csak a SE első wm-s telója szóval gyermekbetegségek elég nagy eséllyel előfordulhatnak.
-
bendzso
senior tag
Meg lehet kérni titeket arra, hogy próbáljátok ki rajta a TF3D-t? Mert az egyik tulaj kipróbálta, és neki nem ment, és csak reménykedek, hogy valamit rosszul csinált.
-
spedyboy
senior tag
húúha mi lettt veletek?
ilyen promot nyomni egy SE nek ami HTC?
nem baj azért várjuk a tesztet! ( csináltokvidit is róla?)
-
No-kia
addikt
végre vmi új a sonytól, kíváncsi vagyok mennyire lett eltalált darab, egy 5 megapixeles kamera, és már is van az omniának ellenfele, vagy nem?
-
Vtwo
senior tag
Igéretes darab
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Megújult a PROHARDVER!
- Hegesztés topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- 3D nyomtatás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyaralás topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest