- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
Akkor sem értem. Nem attól lesz valami luxus, hogy csak bizonyos helyeken kapható, ez sznobizmus és az idiótaság felsö határát verdesi. Amikor itt áll elöttem egy kegyetlenül vastagon kitömött tag, aki 2 darabot is venne (>>>1 millió forintocska<<<) , arra a Motorola azt mondja hogy nem, az Úr jöjjön el a boltjukba ami 500 km-re fekszik innen, és vegye meg ott.
És mit gondol az egyszeri ember? Majd megrendeli neten. FENÉT!!! Most kapaszkodj meg: valami szerzödést is alá kell hozzá irni hogy NEM ADHATJA EL. Én ennél a pontnál szinte sírva kezdtem nevetni hogy egy olyan gyártó, aki a már régen beesett a pöcegödörbe, nem hogy azon küzdene, hogy kimásszon onnan...dehogy...még direkt kampányt csinál hogy minél több ember végezze el a pöcegödör felett a dolgát, ezáltal megölve a gyártót. (ergo: direkt lesz.ratja magát). Ez egyszeruen már-már annyira nevetséges hogy inkább sírnék rajta.
Jahm, és mit gondoltok az urge elment ezért a csodáért oda? Hehe...persze...Vertu lett megrendelve
Nagyon remélem hogy minél hamarabb végleg lehúzzák a rolót, mert ez minden, csak nem korrekt és tisztességes hozzáállás. Az exkluzivitás nem itt kezdodik valamit a nááágy Áméérikában k.rvára félreértettek...
sufniboltok rontsák a készülék renoméját
Nem tudom, olvastad-e amit írtam, hogy Nokia és Samsung hivatalos márka-képviselet vagyunk, exkluzív, nagy üzlethálózattal a régiónkban. Nem sufnibolt, nem zug-gsm. Az emlíett Motorola bolt egy kicsi, lakótelepi lyuk, ami minden, csak nem exkluzív hely. Azt hiszem mi ennél 100x "exkluzívabbak" vagyunk, ha úgy tetszik...Másrészt érdekes módon MINDEN gyártó, MINDEGYIK luxus készulékét forgalmazzuk, legyen az akár egy gyémánt-vertu, vagy bármi más. Az Aura ezekhez a telefonokhoz képest egyfajta vicc. Mind árban és exkluzivitásban is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- GTA VI
- MIUI / HyperOS topik
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Reklámblokkolók topikja
- Formula-1
- Anime filmek és sorozatok
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest