Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
Akkor sem értem. Nem attól lesz valami luxus, hogy csak bizonyos helyeken kapható, ez sznobizmus és az idiótaság felsö határát verdesi. Amikor itt áll elöttem egy kegyetlenül vastagon kitömött tag, aki 2 darabot is venne (>>>1 millió forintocska<<<) , arra a Motorola azt mondja hogy nem, az Úr jöjjön el a boltjukba ami 500 km-re fekszik innen, és vegye meg ott.
És mit gondol az egyszeri ember? Majd megrendeli neten. FENÉT!!! Most kapaszkodj meg: valami szerzödést is alá kell hozzá irni hogy NEM ADHATJA EL. Én ennél a pontnál szinte sírva kezdtem nevetni hogy egy olyan gyártó, aki a már régen beesett a pöcegödörbe, nem hogy azon küzdene, hogy kimásszon onnan...dehogy...még direkt kampányt csinál hogy minél több ember végezze el a pöcegödör felett a dolgát, ezáltal megölve a gyártót. (ergo: direkt lesz.ratja magát). Ez egyszeruen már-már annyira nevetséges hogy inkább sírnék rajta.
Jahm, és mit gondoltok az urge elment ezért a csodáért oda? Hehe...persze...Vertu lett megrendelve
Nagyon remélem hogy minél hamarabb végleg lehúzzák a rolót, mert ez minden, csak nem korrekt és tisztességes hozzáállás. Az exkluzivitás nem itt kezdodik valamit a nááágy Áméérikában k.rvára félreértettek...
sufniboltok rontsák a készülék renoméját
Nem tudom, olvastad-e amit írtam, hogy Nokia és Samsung hivatalos márka-képviselet vagyunk, exkluzív, nagy üzlethálózattal a régiónkban. Nem sufnibolt, nem zug-gsm. Az emlíett Motorola bolt egy kicsi, lakótelepi lyuk, ami minden, csak nem exkluzív hely. Azt hiszem mi ennél 100x "exkluzívabbak" vagyunk, ha úgy tetszik...Másrészt érdekes módon MINDEN gyártó, MINDEGYIK luxus készulékét forgalmazzuk, legyen az akár egy gyémánt-vertu, vagy bármi más. Az Aura ezekhez a telefonokhoz képest egyfajta vicc. Mind árban és exkluzivitásban is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Óra topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Szólánc.
- YouTube
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest