- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Yettel topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
julius666
addikt
Sztem is tudhatja ezt 3 GTX 580, ha utánagondol az ember, 1-2 extrafeature-n kívül annyival nem "hűdeforradalmi" ez a motor. Konkrétan amit még így máshol talán nem láttam - vagy legalábbis nem tudtam róla de tényleg jelentős minőségjavulást hoz az a normális Bokeh - ez az első motor amivel találkoztam, ami DOF címén nem valami szutyok box blur szűrést használ hanem valami köze is van a valósághoz látványra, illetve az image-based reflections. A többi jóformán mind olyasmi amivel DX11-es engine-demókban már találkozott az ember, az hogy a játékok nem tartanak még ott az nem a hardveroldal sara, a videokártyák a tesszelációra és tsaira fel lettek (valamilyen szinten) készítve már.
Hogy ennyire piszok jól néz ki a dolog az egyszerűen abból adódik hogy ügyesek voltak a művészek, nincs itt semmilyen varázslat, lehetőségek terén már itt tartunk 2011-ben. Csak a játékfejlesztők - nyilván érthető okokból - nem akaródznak ezeket kihasználni.
-
zuchy
őstag
Szerintem helytálló ez a pletyi. 3 GTX580 képes lehet ilyenre főleg, ha a motort olyanok írták, akik nagyon jól tudnak optimalizálni. Nyilván valamit biztos visszavesznek mert nem mindenkinek van 3 olyan kártyája, bár azt nem tudom, mikor szeretnék bevetni "élesben" is az engine-t. Amikor anno mutatták az UE3-at, az is kb ilyen hatású volt. Várta az ember, hogy vajon mikor jön ki a következő game, amiben benne lesz. UT3 volt azt hiszem. Lehet, hogy a következő az UT4-lesz? Vagy Gears of War?
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen processzort vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Switch 2
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- További aktív témák...
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest