- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
Deus ex!
Karakter benne 1:1-ben Adam... meg az a zsaru pókrobot, az is totál.Vajh tudatos?
-
_Scythe_
aktív tag
Valóban szemkápráztató a videó, de prerenderelt. Így ez nem sokat mutat.
-
noobsaibot
tag
Raj!Egyértelműen engine video!Jól felismerhetőek rajta az UE3.0 sajátosságai.Emeltek a poligonszámon,zsúfoltabb környezet,kapott pár + effektet és végre normális az árnyék benne.Ráfért már a motorra 1 kis vérfrissítés.....gondolom rájöttek hogy a software render tolódik(UE4.0) és addig muszáj valamit fejlődni,ha versenybe akarnak maradni.A tavalyi vérfrisítés nem volt ilyen nagy ugrás: [link]
-
Motion_Blur
félisten
és biztos nem kell hozzá reaktor, mert az Unreal motorok mindig is jól voltak optimalizálva
-
M3Ny3'T
senior tag
válasz
GeryFlash #19 üzenetére
Ez...Realtime???
GeryFlash: Azért a CryEngine 2 motor nem olyan régi cucc, mint az UT3, és messze nem is olyan jól optimalizált. A rombolhatóság meg egyáltalán nem volt még szempont akkor, amikor kijött ez a motor tudtommal.
Egyébként meg ha már UT3: Szerintem pl. a Mass Effect 2 még mindig igen jó graffal dicsekedhet mind sötét, mind világos helyeken. -
Mondjuk az vicces, hogy puszta kézzel tépi szét a szuperacélpáncélos ellent, egy nyamvadt rozsdás láncot meg melegítget
-
Ghandi
aktív tag
Ez nem is játékból van hanem egy dohányzás leszoktató reklám! Igy járhatsz ha rá akarsz gyujtani
-
Crystalheart
őstag
Na gyerekek, eljöve az idő, hogy az ingame legyen olyan, mint egy-két éve a cinematicok. Ha ehhez még jó motion capture arcmimika és szájmozgás is kapcsolódik, akkor az über lesz. Én nem szeretem az FPS-eket, de várom már, hogy a Mass Effect szerű játékok is ilyen szintre építkezzenek.
-
VictorHUN
aktív tag
Nagyon renderelt videónak tűnik
-
zolo96
tag
A lényeg az, hogy jól néz ki. Ilyen látvánnyal megáldott játékok már jöhetnének.
-
F34R
nagyúr
úgy gondolom hamarabb kap más játékban szerepet a motor mint az "UT4" ben más fantázia névvel.
A vissza csatolás a GTX 580-hoz , DX11 és Physx rendesen kiveszik a kraftot a karikból , főleg egy 1920*1080 -as vagy nagyobb felbontáson , az tri-SLI meg elrettent egy kicsit , de úgy gondolom sokan nem játszanak még e közeli felbontáson sem csak a nagyon fanatikusak. -
atidzsiforc
őstag
maximum armor?
-
julius666
addikt
Sztem is tudhatja ezt 3 GTX 580, ha utánagondol az ember, 1-2 extrafeature-n kívül annyival nem "hűdeforradalmi" ez a motor. Konkrétan amit még így máshol talán nem láttam - vagy legalábbis nem tudtam róla de tényleg jelentős minőségjavulást hoz az a normális Bokeh - ez az első motor amivel találkoztam, ami DOF címén nem valami szutyok box blur szűrést használ hanem valami köze is van a valósághoz látványra, illetve az image-based reflections. A többi jóformán mind olyasmi amivel DX11-es engine-demókban már találkozott az ember, az hogy a játékok nem tartanak még ott az nem a hardveroldal sara, a videokártyák a tesszelációra és tsaira fel lettek (valamilyen szinten) készítve már.
Hogy ennyire piszok jól néz ki a dolog az egyszerűen abból adódik hogy ügyesek voltak a művészek, nincs itt semmilyen varázslat, lehetőségek terén már itt tartunk 2011-ben. Csak a játékfejlesztők - nyilván érthető okokból - nem akaródznak ezeket kihasználni.
-
zuchy
őstag
Szerintem helytálló ez a pletyi. 3 GTX580 képes lehet ilyenre főleg, ha a motort olyanok írták, akik nagyon jól tudnak optimalizálni. Nyilván valamit biztos visszavesznek mert nem mindenkinek van 3 olyan kártyája, bár azt nem tudom, mikor szeretnék bevetni "élesben" is az engine-t. Amikor anno mutatták az UE3-at, az is kb ilyen hatású volt. Várta az ember, hogy vajon mikor jön ki a következő game, amiben benne lesz. UT3 volt azt hiszem. Lehet, hogy a következő az UT4-lesz? Vagy Gears of War?
-
ddekany
veterán
Csak a miheztartás végett: A neten terjedő mendemonda szerint ezt 3 db GTX 580-al érték el. Ha ez kacsa, akkor is borítékolható, hogy valami elborult konfig volt. És ez egy előre belőtt demó, ami azért nem u.a, mint egy játék, hibába real-time mind a kettő.
-
Na ez az a grafika amivel már realtime mozifilmet lehetne csinálni. Megvennél egy gamét és mellé kapnál egy másfél órás filmet amit "on the fly" renderel a géped a játék motorjával
-
elithun
őstag
Nekem már, valahogy, eddig is a kedvencem volt az Unreal Engine; mindig mosollyal fogadtam a játékok elején a logot. Remélem méltó utódja lesz az eddigieknek.
-
sirzollee
tag
Üttős kis muví
tetszik,bár az új cryengine is bejön-meglássuk futtás közben
-
-
XanD3R
senior tag
A frissitett UDK maris elerheto.
-
F34R
nagyúr
A játék neve Samaritan
DX11 Physix minden mitől a GPU szenved
érdekes lesz a felhozatal jövőre is
-
eddie17
addikt
válasz
whiteman0524 #17 üzenetére
Na arra gondoltam idiótán fogalmaztam meg.
Szerintem itt is így lesz! -
Lui04
aktív tag
Csak nekem ugrott be a videóról a Deus Ex: Human Revolution?
-
raskolnikoff
őstag
Nem rossz, de egyszer el lehetne már rugaszkodni a túlvilági szereplőktől. Utaljak a MAx Payne-re?
Vagy Mafiára...
-
GeryFlash
veterán
ht őszintén szólva, nekem az UTIII motor nem jött be... sztem egy játék néz ki rajta igen pofásan, az pedig a MOH.... sztem az UTIII is elég ronda volt már a maga idejében, és a gow se volt vmi hűde-hűde szép, sztem a cod4 vagy a crysis, de még néhol a farcry 1-is alázza az UTIII-at meg a GOW-ot... emléxem gow-ba hány oylan pálya volt, amikor maxra kellett tekernem a kontrasztot, h egyáltalán lássak vmit-.- a tereppusztítás se az erőssége, folyton csak a sötét színek dominálnak a rajta kiadott játékokon... És én szerintem a crysis1 grafikája alázza a GowIII-at is szinte minden szempontból!
-
sergej95
csendes tag
A videó a stílusát tekintve az Afro Samurai-ra emlékeztet
-
kpal
nagyúr
Én elévezek ez annyira szuper
-
daninet
veterán
ha nem render videó akkor minden elismerésem
-
- = Zk = -
félisten
cool
...
mintha már láttam vna ezt a videót itt PH-n..
-
A kérdés az, hogy ez mennyire a motor érdeme, hogy milyen gép kell hozzá, és hogy mikor fog kijönni az első játék az engine-el.
-
danih
veterán
Már be is jelentették, hogy a Duke Nukem Forever áttér erre az engine-re!
-
AssAssynn
addikt
A legutóbbi UT motor is az egyik legjobb volt, ha nem a legjobb a megjelenése idejében, s még most is megállja a helyét. Így videó alapján ez is nagyon jó lesz, bár majd játék során derül ki, hogy mennyire lesz nagy hardverigénye, de ha ez is ugyanolyan jól lesz megszerkesztve, mint az elődje, akkor panaszra nem lesz okunk.
-
Phvhun
őstag
válasz
Speeedfire #7 üzenetére
Ez nem is kérdés
-
Speeedfire
félisten
Jóféle, remélem megfelelően lesz optimalizálva.
-
eddie17
addikt
A rajta szereplő jelenetek nem egy készülő játékból származnak, mindössze csak az engine demonstrálására szolgálnak.
Nem először lenne példa arra, hogy az Epic "véletlenül" megcsinálná játéknak.
Ugye a 2004-es Techdemo is locust-okkal ment. Aztán lett belőle GoW.
Én ezt filmnek is el tudnám viselni! -
0:35-nél azt hittem, hogy a valóságban megy.
-
F34R
nagyúr
wao nagyon igéretesnek tűnik hajrá _0_
-
Giot
addikt
Nagyon komoly!!
Respect.
És mindezt realtime képezte a VGA- Illatve képezték a VGA-k. -
AtHoS
nagyúr
Jó lesz ez a motor na.
Lehet majd fejleszteni miatta a gépeket megint
-
Noh, ez már így egészen pofás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Gitáros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- További aktív témák...
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Ultra 7 155H 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti 6GB / 16GB / 500GB SSD
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest