- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Egy óra, két rendszer
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
szabi__memo #179 üzenetére
Qisda - Tajvan
Egoman - Kina
12Q4. Ha valósak az adatok a linken.Az biztos, hogy zűrzavaros a kommunikáció. De felhagytak kinával erre konkrétan emlékszem a fórumukból. "UK Charity" okokból... Vagy akkor is hazudtak.
-
szabi__memo
nagyúr
Az első 10000 darabot gyártatták le kinában kezdésként, aztán egyből áttértek a hazai gyártásra.
Amúgy a gyökerektől kérdeztem egyszer mikor várható új erősebb verzió, ha jól emlékszem '16-ot mondott valamelyik fejes, hogy annál nem előbb mert felesleges. Azóta csak olyan válaszokat láttam ami 16-17re datálták az új Pi-t.
Kíváncsi lennék miért változtattak hirtelen az elképzelésen. -
szabi__memo
nagyúr
Nem pontosan tudod, mert nem túl rég óta kinában IS gyártatják.
Amúgy ez igaz, tényleg elfelejtettem, hogy publikus. De Raspberry Pi néven akkor sem árulhatják.
Bár ha nem lenne publikus is egyszerű mint a faék, nyilván nem pont ezt nem tudnák ellopni. De itt másról beszéltünk. Eredeti RPi $35/25 font bárhol is gyártsák. -
szabi__memo
nagyúr
válasz
szildavid90 #98 üzenetére
Ha nem windows-t teszel rá akár böngészhetsz is!
Vagy vad leszel, felteszel egy karakteres böngészőt (ha már valaki irt rá) a teljesebb élvezet kedvéért -
szabi__memo
nagyúr
Csodás. Igaz tényleg régen (MS) DOS felett futott, most meg akkor "Windows DOS" felett fut. Na jó, tudom, hogy kernel fut már ott nem egy DOS, de az hogy Windowsnak nevezzük a rendszert GUI nélkül számomra vicc.
Egyáltalán mire jó felület nélkül? Arra ott a linux, amihez képest ha jól sejtem labdába sem rúghat. -
szabi__memo
nagyúr
válasz
osztraksajt #1 üzenetére
5V@2A. Tehát többet eszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Forrmell.enn
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Steam Deck
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Acer notebook topic
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Dell Alienware AW2521H
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Makulátlan MacBook Air M1 99%-os Akkuval és 2+ Év iStyle Garanciával!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest