Hirdetés
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- One mobilszolgáltatások
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
azopi74
addikt
válasz
Parallaxis #336 üzenetére
"Nem fogod a combodra fektetni, mert akkor kényelmetlenül le kell görnyedned hozzá, ha meg hátradőlsz és kitámasztva teszed ugyanoda (ahogy a Surface-t tudod használni a kitámasztójával), akkor fél óra múlva kiesik a szemed, mert túl messze lesz az olvasáshoz.
Lehet, hogy most újdonságként fog hatni, de ha olvasol, akkor egy tabletet pont úgy fogsz, ahogy egy könyvet"Lehet, hogy most ez újdonságként fog hatni számodra, de az megvan neked, hogy egy Surface 3 Pro-t is lehet pontosan úgy fogni, mint egy könyvet?
Ami meg a szemkiesést illeti: én ugyan szerencsés vagyok ebből a szempontból, jó géneket örököltem, így esetemben zéró a dioptria (tudom, ez nem általános, a túlnyomó többségnek van legalább egy 0,25-ös dioptriája valamilyen irányba)
De akkor is: mire alapozod, hogy mindenki vaksi? Ugyanis aki egy általánosan jellemző módon ölben - a szemtől kábé 15 inchre - tartott, 12 inch átójú kijelzőn nem tudja kiolvasni a karaktereket, annak komoly látási problémái lehetnek, de erről nem a végeszköz tehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-520M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I DP I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest