Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tigerclaw

nagyúr

válasz DummyBoy #106 üzenetére

"Surface 3 Pro és a vonatozás: Valahogy nem érzem életszerűnek azt a helyzetet, ahol menedzserünk a 1000 dodós tabletjével döcög a kispiroson melóba Viszont egy repülőn már jobban el tudom képzelni a helyzetet"

Ezzel gyakorlatilag azt mondod, hogy a Surface Pro 3 nem az átlagembernek való, akinek az MS szánja, hanem azoknak akiknek jellemzően a repülő, taxi, limuzin jelenti a közlekedést, nem a vonat, villamos, busz és metró. Engem mondjuk nem zavart, hogy BAZ megyében vonaton használjam naponta a 13-as MBA-t, vagy az iPadot, vagy ugyanezt tegyem a londoni metrón és buszokon. A gond csak az, hogy egy rossz minőségű vonalon, vagy kátyús úton nem tartok attól, hogy a földön landol a notebookom, míg ezt nem merném használni csak hagyományos tabletként, billentyűzet és kickstand nélkül. Kaphatna egy még stabilabb typecovert és egy stabilabb egyszerűen oldható zsanért a mágneses rögzítés mellé.

Nekem csak ez és a túl magas ár ami miatt továbbra is jobbnak tartok egy ultrabookot, vagy egy vékonyabb convertible notebook-tablet hibridet. Nem csak azt kell nézni, hogy mièrt ne vennék egy ilyet egy ultrabook helyett, hanem azt is hogy miért vennék.

Új hozzászólás Aktív témák