Új hozzászólás Aktív témák
-
koviprog
csendes tag
válasz
Armagedown #2 üzenetére
Ma majdnem odavagta az en kartyamat is semmilyen tunning opcio nem volt beallitva allt a ventillator mint a szög mèg jo hogy idõben eszre vettem most automatikus modban mukodik. Mindenki figyeljen rà, hogy legyen bekapcsolva az automatikus ventillator szabalyozas.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Armagedown #2 üzenetére
Én víz alatt észre se vettem
-
putti
aktív tag
válasz
Armagedown #2 üzenetére
Visszaviszed a forgalmazóhoz és ha nem járt le a garancia akkor garanciálisan cserélteted.
Nem kell semmit sem mondanod. Rendeltetésszerűen használtad, fizikai sérülés nincs rajta. ( Még mielőtt beviszed a boltba lefényképezheted hogy épen adtad át )
Ha azt állítják hogy nem rendeltetésszerűen használtad ( tuningoltad ) és ezért sült meg, akkor ezt nekik kell bizonyítani, mert ők állítják. És ha ezt állítják akkor azt nem csak ránézésre, de konkrét adatokkal is alá kell nekik támasztani, mert egy videókari megsülhet rendeltetésszerű használat mellett is bármilyen hibából kifolyólag.
Szerintem. De az is lehet hogy nem ......
-
Zeratul
addikt
válasz
Armagedown #2 üzenetére
nVidiánál se jár garancia se tuningra, se a tuning miatt leégett kártyára.
Cifu: nVidiánál is fordult nem egy ízben olyan eset hogy tuning nélkül is megsült a kártya a hibás driveres ventilátor szabályzás miatt, laptopokban hogy örültek a nForce chipsetek sorozatos pusztulásának. Ha driver bizonyíthatólag overclock nélkül is túlmelegedést okoz akkor egyértelmű a gyártó hibája, minden esetben a felhasználó a hunyó.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Armagedown #2 üzenetére
Senki. A hibát okozó OverDrive felületet csak úgy lehet aktiválni, ha a felhasználó elfogadja, hogy az esetleges meghibásodásokért saját maga felel. Ha nem fogadja el ezt a feltételt, akkor az OverDrive felület lezárva marad, és ilyen körülmények között hibátlanul működött a ventilátorszabályozás.
-
zzola
titán
válasz
Armagedown #2 üzenetére
Szerintem senki...
-
Jose73
tag
válasz
Armagedown #2 üzenetére
A sült VGA-s tulajoknak az AMD szívből ajánlja a nemsokára megjelenő két GPU-s kártyáját.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Már az Apple AI-igazgatóját is elcsábította a Meta
- Nintendo Switch 2
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- Micro Four Thirds
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Revolut
- További aktív témák...
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest