- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Új hozzászólás Aktív témák
-
HKorn
veterán
Mi a gond a home gombbal? Olyan, mint bármelyik Samsungban, ott meg senkinek nincs kifogása ellene
-
Hehe. Most látom..
Újakkal -> újjakkal
És ezt is kijavítja! -
doooo
veterán
Mi ebben a "szuper"? Az SoC, akku, kinézet biztosan nem... tehát?
-
babosmiki
addikt
Nem is értem, miért említi az író a Mi Mix-et a cikkben.
Köze nincs hozzá, nagyon nincs... -
Haneto
tag
Ez varázslatosan csúnya lett.
-
xxman
senior tag
Elölről nagyon bejövős, de a hátoldal nem áll össze
Várom az élőfotókat. -
nalaca000
tag
Egy telefon alapvetően egy téglatest, melynek 6 oldala van, 8 éle és sarka, nem pedig 8 oldala.
-
Balzak83
senior tag
Szép forma, nagyon egyedi, de komolyan, a qhd alá beraknak egy mali 880-t, 2900mAh akkuval? Eleve 5,1' miért indokolja a qhd-t?
-
-Ben-
veterán
Háát.. ez nekem elég vegyes.
Egyrészt végre valami, ami nem tucat.. másrészt, minek kell ezt az edge dolgot erőltetni?
A home gomb nem kellett volna és akkor kicsit vonzóbb lenne.
-
an0ny
tag
"Magic Live fantázianevű rendszer figyeli a felhasználó szokásait, és ezek alapján ajánl tartalmat és funkciót. Mondjuk, ha filmekről diskurál a tulaj, megtekintésre érdemes mozgóképeket kínál, ha taxit hív, kiírja a rendszámot, és így tovább"
-
xmaas
őstag
Na vegre egy keszulek a "huvelytol" amire azt mondom hogy tetszetos nem valami kopintas egyedi .
A dupla kameras marhasagot utalom zsigerbol (amig nem mutatnak tenyleg olyan kulombseget az 1 kamerasokhoz kepest hogy azt mondjam igen ennek tenyleg ertelme van ) de attol eltekintve bejovos nagyon .
Az igazi alkotas viszont az lenne hogy ha licencelnek azt az uvegboritast ami a droid turbon van na akkor tenyleg tokeletes lenne
-
opr
nagyúr
-
kbyte1024
veterán
Na tetszik!
Nem peklapat,es elfogadható a vas is. Az aksi szerintem a gyenge pontja.
-
->Raizen<-
veterán
Szerintem ez már giccses és lehetetlenül sz@rul néz ki. Ezt ugyan nem véded be se tokkal se üvegfóliával. Minek is? Betonra vele töréstesztnek jó lesz yútyubra. Kirin 950 nagyon gyengus.
-
tolts.hu
őstag
Gyönyörű lett.
Hasonlóan szépnek és minőséginek tűnik mint egy apple. -
*Mukeey*
addikt
Ez nekem nem magic,nem tetszik a forma,az ár meg elszállt,honorhoz kèpest.Inkább egy Xiaomi Note2 ha ilyenre vágynèk.
-
Janesz1981
tag
Ez szörnyű. Volt nálam két hétig s7 edge (haveré), és bennem se volt s6ból edge verziót vegyek utána. Na ez meg dupla edge.. Ja nem mert mindenfelé ívelt még pluszba
-
eazypeezy
tag
Vannak, akik szerint a Pixel lett csúnya, nálam viszont ez viszi a prímet ocsmányság terén
-
macskea
őstag
Gyönyörű cucc, 5.1 coll és a Kirin 950 nekem több mint elég lenne. Jó lenne tudni, hogy lesz-e belőle hivatalos EU változat, mert nehezen tudom elhinni, hogy nem lenne sikertermék. Még akár a 160e-s áron is.
-
Vertigo
aktív tag
Azert lehet talani meg peldat ra...
Reszemrol egy apollo lite-on (+1 normalis foto app) es egy iPhone-on vacillalnek, ha most hirtelen mobilt kene vennem......es ebbol a vernee azert kozel all a best buy-hoz (csak hat android, az iPhone-nal meg ennyiert legyen mar k1b@ amoled!)
-
H.Istvan25
senior tag
Hajlított fos sok pénzért....
-
judas13
veterán
Első blikkre bejön.
Tényként kezeljük akkor már egy ideje, hogy a jobb Huawei, Honor és társai termékei már régen nem a megfizethető vagy legalábbis kedvező árú telefonok körét bővítik hanem beléptek a felső vagy prémiumok kategóriájába. Persze minőséget már ők sem adhatnak ingyé vágom.
És persze ők arról meg nem tehetnek, hogy itt 1000%Áfa, Artisius és egyéb nyalànkságokból várnak még pluszban rájuk.
Jól teljesít!
-
csongi
veterán
Ezt jól kiélezték
Vannak benne szép vonalak elemek, összességében nem rossz. Élőben kiderül a valóság. -
Vertigo
aktív tag
Meret meg a specifikacio nagyjabol tetszik (2900-as akksihoz meg a kisebb kirinhez azert a fHD screen eleg lett volna)
Kulso? Majd megnezem eloben, ezen kepek alapjan, mintha egy otromba gombos szappantartot belejtettek volna a gyumolcstorta aszpikjaba...
-
Remek dolog egy ilyen semmi fogású mobilt markolászni fagyott újakkal!
-
hemaka
nagyúr
Eleg szerencsetlenul nez ki valamiert ezeken a ps kepeken, varom az elo fotokat.
-
Csapoati
nagyúr
Na ez igen! Tokba vele!
-
mizoli
addikt
Igen szépre sikerült, nem kétséges, bár a home gomb nem tetszik rajta. Csak azért nem indult be a "kell nekem, azonnal" érzés, mert van egy erős gyanúm, hogy azok az élek túl vékonyra sikerültek, kényelmetlen lehet a fogása (pont, mint az S6 edge-nek).
Ez a Magic Live funkció lenne az első, amit letiltanék -
kengyel
nagyúr
Teljesen jól néz ki !
-
Izzé
őstag
válasz
PowerBuldog #9 üzenetére
-
szami777
addikt
Nem lett ez rossz,
sajnos a dizájn miatt viszont elég vastag árcédulát kapott. -
Fejvadi
nagyúr
Az árára leszek kíváncsi. Külsőre nekem tetszik.
-
alex devil
senior tag
Ez errefelé is borsos ár.
-
kcsa
veterán
Kínai pletykák szerint azért került bele 950, mert túlságosan hosszúra sikerült a fejlesztés. De így is marha szép, le a kalappal.
-
Ricardo
titán
Tetszik. Végre nem az unalomig ismételt forma, hanem valami más. a vas nem lesz gyenge, az akku, meg kiderül a gyakorlatban.
-
PowerBuldog
veterán
-
Wesder
titán
Lapozzunk kérem, nincs itt semmi látnivaló
-
tothmaxy182
őstag
Nem néz ki rosszul, meg minden, de azért nem fostam le a bokám...
-
BeastMode
őstag
SoC, akksi, mono hangszóró.
Ezek miatt felejtős. -
[Anduriel]
aktív tag
A home gomb nekem sem tetszik.
-
Az a home gomb .... Miért
-
Hmm, elég mutatós lett design szempontjából.
SoC-ból viszont mehetett volna a frissebb bele.
-
akooos
veterán
Na, ez igen csinosra sikeredett.... Kár, azért a fránya home gombért
-
Kasya
nagyúr
Na erre vegyen az ember vedo uveget
Nem tetszik osszesegeben, de vannak benne szep elemek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Lenovo ThinkPad L580 Megbízhatóság és teljesítmény kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest