- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
D4rkAv3ng3r #59 üzenetére
én is ezt mondom, hogy jobban megéri a radeon...
(főleg a már említett tényezők miatt: dx11, fogyasztás, stb... technológiai előnyben van mindenhol)
oké, hogy drága most... de nem annyira, mint a zöldek 2gpu-s jelenlegi csúcskártyája... meg mellesleg mintha a zöldek simán ennél magasabb áron nyomatták az elmúlt években a legjobb kártyáikat... úgy rémlik a 8800gt-nek is simán 100ezer huf fölötti árcímkéje volt (vagyis mik voltak az első modellek? gts 640mb rammal?) azóta meg a gtx280 is simán 100ezer fölött jött...ezekhez képest ez elég baráti induló ár (hazai webshopokban 95környékén láttam a refmodellt...) lesz ez jövőre fele ennyi se, ahogy frissítenek párat a termékpalettán...
-
mephi666
nagyúr
válasz
Robi BALBOA #48 üzenetére
95körül már most lehet kapni refhűtéssel felpakolt modellt... gtx295-ök meg kb. 100fölött indulnak... olcsóbb végülis... és még olcsóbb lesz idővel... meg lassan élvezni is lehet a dx11-es előnyeit... várom már a dx11-es teszteket, mit villog a kártya... (habár az unigine demó meggyőzött már egy soron)
-
mephi666
nagyúr
az alsó kártya a felső áráért szerintem olyan kelendő lenne, hogy vér folyna a számtekboltokban miatta
elviselnék egy olyan fekete vadállatot a gépemben... csak hát 90-95ezer huf átszámolva... (végülis még mindig jobban megéri szvsz, mint a gtx295)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest