- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
Új hozzászólás Aktív témák
-
somogyib
őstag
válasz
errorcode06 #182 üzenetére
De lehet, hogy a korlátozásokkal több bajt megelőznek. Mondjuk nekem is úgy hat, hogy pontosan nem tudják, csak tapogatóznak.
(#179) a_n_d_r_e_w: Ezt a Bolygó neve halál-ból lopta a Samu. Legalábbis én ott láttam ilyet
-
somogyib
őstag
válasz
Totheground #148 üzenetére
És nem lenne ennyi eladás sem
-
somogyib
őstag
válasz
nemszabad #125 üzenetére
Ha belegondolsz, akkor nekik most tényleg az a legfontosabb. Mert ha beütne egy-két olyan eset, hogy pl. leég a füle-keze a usernek, akkor az az eddigieknél is nagyobb gáz lenne. A usernek az az érdeke, hogy a teló biztonságos legyen, a Samsungnak is, mert így több készüléket tud eladni. A megfogalmazás persze elcsépelt klisé, ezért gyomorforgató.
janeszgol, etohun: kötbér. Nem vagyok jogász, de szerintem az csak a beszállítás lebonyolítására vonatkozik, nem arra, hogy szart szállít vagy jót. Szerintem az másik jogi kategória.
-
somogyib
őstag
Bár így van leírva a cikkben, de szerintem az ilyen kérdéseket nem így direktbe szokták feltenni.
v1: "tényleg megpróbálták elkenni az egyik esetet?"
v2: "Mi a Samsung hivatalos álláspontja azzal a hírrel kapcsolatban - melyet nemrégiben olvashattunk az xy portálon - miszerint egy felhasználói bejelentést az eddigiekhez képest máshogy kezeltek? <link>"
-
somogyib
őstag
válasz
#67656192 #98 üzenetére
Ha rákeresel a Note 7 blamára az első 20 képből 15 ez. Nekem is kamunak tűnik, de az internet már csak ilyen (= ha rákeresel 9/11-re az első 10 találat az összeesküvés-elméletekről szól
)
-
somogyib
őstag
Mivel a gyártást állítólag már leállították és a szolgáltatók is egymás után állnak le a forgalmazással, azt hiszem, hogy ez megtörtént.
Én arra lennék kíváncsi, hogy a jelenlegi tulajok, akiknek nincs gond a készülékkel és nem cseréltették ki, hogyan viszonyulnak ehhez. Én pl. nem merném este az éjjeli szekrényen hagyni, a fejemtől kb. fél méterre
Továbbá csak rémhíreket hallunk, de jó volna egy statisztika arról, hogy valójában mennyi eset történt/mennyi bejelentés/a bejelentésekből mennyi volt kamu (mert ilyen hírek is voltak).
-
somogyib
őstag
Nem biztos, hogy akku probléma, mivel a csere készülékek is gázosak. Írta itt egy-két fórumtárs, hogy fagyott, eldobta a térerőt stb. Az eddigi fejleményekből úgy látom, hogy az eredeti probléma megoldása el lett kapkodva és még most sem világos a Samsung számára se a hiba eredeti forrása.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest