- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Macrodroid
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
somogyib
őstag
Mivel a gyártást állítólag már leállították és a szolgáltatók is egymás után állnak le a forgalmazással, azt hiszem, hogy ez megtörtént.
Én arra lennék kíváncsi, hogy a jelenlegi tulajok, akiknek nincs gond a készülékkel és nem cseréltették ki, hogyan viszonyulnak ehhez. Én pl. nem merném este az éjjeli szekrényen hagyni, a fejemtől kb. fél méterre
Továbbá csak rémhíreket hallunk, de jó volna egy statisztika arról, hogy valójában mennyi eset történt/mennyi bejelentés/a bejelentésekből mennyi volt kamu (mert ilyen hírek is voltak).
-
janeszgol
félisten
A legjobb az lenne, ha a Note 7 új SoC-val megjelenne Note 8 néven jövő nyáron. Egyszerűen pazarlás és agyrobbantóan idegesítő az, hogy egy ilyen nagyszerű telefont elkaszálnak. (Amúgy látszik, hogy el voltak foglalva a telefonnal, mert a rajta lévő szoftver picit bugos.)
-
Szerintem ez így is fog történni! Az is várható, hogy az egész note széria, mint brand, menni fog. Ha kihoznak egy note 8-at, a note 7 miatt azt is rossz érzés fogja övezni. Szerintem galaxy s8 Stylus/Pen/Office stb néven jönnek majd egy stylussal szerelt 5,7" telefonnal jövőre.
A note 5 volt az első telefon, ahol 11 hónap telt el a széria-frissítés közt. A note 7 ugyan úgy 12 hónapra jött ki, mint bármelyik gyártó flagshipje. Azt sem hiszem, hogy kevesebbet tesztelne a samsung, mint bármelyik gyártó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Macrodroid
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AliExpress tapasztalatok
- Horgász topik
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- EAFC 25
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- További aktív témák...
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest