- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
válasz
Totheground #168 üzenetére
Az én szemem meg a nem egyenes tartású fanok szúrják. Hál istennek iPhone táborból is vannak korrektek. Te nem.
-
janeszgol
félisten
Félre érthető voltam. A sirám nem neked szólt, hanem a Samsungnak, csak a te hozzászólásodon keresztül, mert tudom, hogy mire képesek a cégek és sajnos nagyon is valós az, amit leírtál. Akkor még nem olvastam azt, hogy véget vetne a Samsung az egésznek.
Öcsém vette meg, elégedett is vele, de szerintem is jól sikerült. (Szoftveresen bugos sajnos.) Kár érte. Ha kötelező lesz vissza adni, akkor vissza adja és vesz egy kisebbet és majd megveszi a jövő évi Note-ot. 5-öt akar, de lehet lebeszélem róla, mivel GSM only, sajnos. (Ezért is kijárna Samunak egy seggbe rúgás. A Note 7-ért meg még három.) -
janeszgol
félisten
Ez is ciki, de ez is az.
-
janeszgol
félisten
Ködbér az építőiparban van.
Ha jól tudom, van köze a Samsunghoz az akkugyárnak, amelyik hibázott.simonzé, a többi Note okés. Ez is klassz, de sajnos elhibázott gyártástól szenved, ráadásul bugos a szoftvere már mióta és nincs energia kijavítani. A forma szerintem vissza köszön majd az S8 Edge-ben.
-
janeszgol
félisten
A legjobb az lenne, ha a Note 7 új SoC-val megjelenne Note 8 néven jövő nyáron. Egyszerűen pazarlás és agyrobbantóan idegesítő az, hogy egy ilyen nagyszerű telefont elkaszálnak. (Amúgy látszik, hogy el voltak foglalva a telefonnal, mert a rajta lévő szoftver picit bugos.)
-
janeszgol
félisten
válasz
1shot1kill #57 üzenetére
Hát nem tudom. Én avval értek egyet, aki szerint inkább mindig is drága marad a Note 7.
"Eladó egy használt, nem kigyulladt, jó állapotú RITKA Note 7." - Szerinted mennyi lenne egy ilyennek az ára?Viktor0610: én azt olvastam, hogy az majdnem 1 millió amerikai előrendelőből 50 ezer váltott más telefonra vagy készpénzre.
-
janeszgol
félisten
Szánalmas. Egy klassz telefont így kicsinálni. A Samsung elmehet a francba!
t72killer, teljesen más a fogása a két telefonnak. (S7E és Note7.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest