Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
Bár szerintem én a paranoidtól borzasztó messze állok, a "kecskére káposztát" elvben viszont bízom.
Nem szeretnék egy adatgyűjtéssel és online advertising-al foglalkozó cég számára potenciális adatokat biztosítani úgy, hogy ezen említett adatok nem az enyémek. Nem mondom, hogy ez egy tényszerű dolog, ami mindenképpen megtörténik, de ilyen téren jobban érzem magamat. A szarvasgombát sem a disznóól mellett tárolom, akármennyire jólneveltnek és kedvesnek tűnnek azok a malacok
-
Morden24
nagyúr
Mondjuk webmailt eszembe sem jutna használni, de keresőként én is a kuglit használom (nem nagyon érdekel, ha megtudják, hogy mit keresek és mit meddig nézek), de ezzel a húzással garantáltan elintézték, hogy sok (főleg üzleti) felhasználó ignorálja a rendszerüket, már amennyiben nem lesz más lehetőség.
Ez azért igencsak csúf.
jobb bele se gondolni, hogy milyen zűrzavar lesz a telefon kontaktlistájában rögtön az első szinkronizálás után.
Ez viszont igencsak gáz, újabb durva hiba. Kell még itt csiszolni (bár meg vagyok lepve, hogy ilyen marhaságokat megengednek maguknak).
-
Morden24
nagyúr
válasz
Lord Takeda #3 üzenetére
2, Milyen dolog az, hogy a kontaktokat automatikusan a szerveren tárolja?
Ez így komoly?
Very nice. Szóval XYZ mennyiségű cégnév, telefonszám, emailcím kerül hozzájuk, esetleg egyéb elérhetőségek (ha lehet ugye úgy adatot rendszerezni, mint pl. Outlook contact-ok esetén) és adatok, mint IM-address, születésnap, munkahelyi beosztás.
-
Morden24
nagyúr
Az előrendelések további nyújtása azt is jelenti, hogy szállítás viszont azt is jelenti, hogy a készülék nagyobb mennyiségben biztosran
Ez némileg halmozottan hátrányos helyzetű mondat lett. Reggeli kávé?
Amúgy bejövős szokás, hogy az igény felmérése után kisebb készletet szállítunk, amitől egyszerre úgy tűnik, hogy 1. hatalmas siker van, mert elkapkodják a cuccot 2. nagyobb az igény, mint amennyivel számoltak.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az amerikai T-Mobile oldalán ismét előrendelhető a G1 Android mobil, igaz későbbi szállítással.
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest