- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- iPhone topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tbs
addikt
válasz
Lord Takeda #9 üzenetére
És te tényleg nem vagy paranoiás.
Ezt egyébként kicsit olyannak érzem, mint annó a kapálódzásomat a magyar billyentyűzet ellen (az angol mellett). A világ halad előlre. Mondjuk a funambol szerver az saját... Párom webezős eee-jén is cryptofájlrendszer lakik, erős jelszókkal.
-
Lord Takeda
csendes tag
Nem szeretnék paranoiásaknak mutatkozni, de mióta átváltottam gmail-re nem vagyok kifejezetten boldog a levelező 1-2 húzásától. Például egy orosz email címet is tartalmazó levél és a "meeting" szó valamint egy időpont kombinációjra:
1, Tonnányi link orosz tanulásról
2, Felvegye-e a Google Calendar-ba a meeting időpontját?Egy asztali rendszernél örülnék egy ilyen intelligenciának, de egy on-line levelezőrendszernél egyre kevésbé tetszenek ezek a húzások. Effektíve átolvassák a leveleimet, elég hatékonyan...
-
Morden24
nagyúr
Bár szerintem én a paranoidtól borzasztó messze állok, a "kecskére káposztát" elvben viszont bízom.
Nem szeretnék egy adatgyűjtéssel és online advertising-al foglalkozó cég számára potenciális adatokat biztosítani úgy, hogy ezen említett adatok nem az enyémek. Nem mondom, hogy ez egy tényszerű dolog, ami mindenképpen megtörténik, de ilyen téren jobban érzem magamat. A szarvasgombát sem a disznóól mellett tárolom, akármennyire jólneveltnek és kedvesnek tűnnek azok a malacok
-
tbs
addikt
Már ~2 éve goosync (kontakt és kalendár) felhasználó vagyok, és 6+ éve funambol szervert is üzemeltetek. Mióta ezeket használom, csak az előnyüket tapasztaltam: telefoncsere esetén nincs esetleges kontaktlista transzfer, 10000éves esemeseket is vissza tudok keresni (néha kell, sajnos), és az adataim egy redundás diszkrendszeren + a gúglinál laknak...
Ja, Nekem a telefon munkaeszköz, Funambol óta valóban kánaán.
-
Morden24
nagyúr
Mondjuk webmailt eszembe sem jutna használni, de keresőként én is a kuglit használom (nem nagyon érdekel, ha megtudják, hogy mit keresek és mit meddig nézek), de ezzel a húzással garantáltan elintézték, hogy sok (főleg üzleti) felhasználó ignorálja a rendszerüket, már amennyiben nem lesz más lehetőség.
Ez azért igencsak csúf.
jobb bele se gondolni, hogy milyen zűrzavar lesz a telefon kontaktlistájában rögtön az első szinkronizálás után.
Ez viszont igencsak gáz, újabb durva hiba. Kell még itt csiszolni (bár meg vagyok lepve, hogy ilyen marhaságokat megengednek maguknak).
-
sippet
senior tag
komoly. a kontaktjaidat, naptári bejegyzéseidet, gyakorlatilag mindent a google szervereken keresztül kell szinkronizálni, ugyanúgy, mint mondjuk a mobileme-nél, és azok egyből meg is jelennek az online gmail kontaktoknál, naptári bejegyzésekben stb. nálam éppen ez a telefon leginkább visszataszító része, hogy valószínűleg nem is lesz lehetőséged más megoldást választani. az egy dolog, hogy én is a google keresőjét és a gmail-t használom, de azért a telefonszámokat és az összes céges adatot és kontaktot már tényleg nem bíznám rájuk.
arról nem is beszélve, hogy jelenleg ugye a gmail-ben arra sincs lehetőséged, hogy ne vegye fel automatikusan a kontaktlistára az összes címzettet, akinek valaha e-mailt küldtél. ha ezt nem csinálják meg addig, akkor jobb bele se gondolni, hogy milyen zűrzavar lesz a telefon kontaktlistájában rögtön az első szinkronizálás után.
-
Morden24
nagyúr
válasz
Lord Takeda #3 üzenetére
2, Milyen dolog az, hogy a kontaktokat automatikusan a szerveren tárolja?
Ez így komoly?
Very nice. Szóval XYZ mennyiségű cégnév, telefonszám, emailcím kerül hozzájuk, esetleg egyéb elérhetőségek (ha lehet ugye úgy adatot rendszerezni, mint pl. Outlook contact-ok esetén) és adatok, mint IM-address, születésnap, munkahelyi beosztás.
-
Lord Takeda
csendes tag
Én is várom az első tesztet, de azért van 1-2 dolog ami nem tetszik.
1, Hol a TAT interface? Ez a jelenlegi labdába sem rúghat....
2, Milyen dolog az, hogy a kontaktokat automatikusan a szerveren tárolja? Nem elég az, hogy a leveleim olvasgatja, még a telefonszámokat is benyeli a Google? Szép nagy mínuszt neki....Ennek ellenére az elképzelés jó, remélem mások testreszablyák a cuccot, és a hülyeségeit kijavítják majd.
-
tbs
addikt
Tűkön ülök az európai forgalmazásig...
-
Morden24
nagyúr
Az előrendelések további nyújtása azt is jelenti, hogy szállítás viszont azt is jelenti, hogy a készülék nagyobb mennyiségben biztosran
Ez némileg halmozottan hátrányos helyzetű mondat lett. Reggeli kávé?
Amúgy bejövős szokás, hogy az igény felmérése után kisebb készletet szállítunk, amitől egyszerre úgy tűnik, hogy 1. hatalmas siker van, mert elkapkodják a cuccot 2. nagyobb az igény, mint amennyivel számoltak.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az amerikai T-Mobile oldalán ismét előrendelhető a G1 Android mobil, igaz későbbi szállítással.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest