- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atlantis
veterán
Nekem a 3.0-s szoftvert (és a feltehetőleg érkező naviszoftvereket) is figyelembe véve különösebben semmi nem hiányzik, az FM rádió sem. Mondjuk egy zseblámpa-fénynek örülnék(azért a kijlező fényereje annak kevés) és az iránytű sem rossz dolog, de amúgy tökmindegy, hogy 2 MP-es vagy 3.2-es vagy akármekkora a fényképező. A BT támogatáson is javíthatnának még, de az se tragédia, ahogy most van.
Csak azért írtam, hogy kevésnek érzem, mert igazából ezek szoftveresen is javíthatók (najó, a zseblámpa nehezen) és emiatt új gépet kiadni....arra leszek kíváncsi, hogy továbbra is csak a rózsaszínek árulják-e majd itthon. Jó lenne, ha a sales policy is változna.
David75: Amiatt töröltem, amire válaszoltál. Okafogyottá vált, nem volt vele amúgy semmi hiba. Ezen a fórumon is lehet (bár konkrétan nem tudom, mire gondoltál), de nem harmicezredszer, mert piszkosul senki nem kíváncsi rá és többször kérve lettetek, hogy ne menjenek el az iPhone topicok a szokásos "demerteztsetudja, deeztmegigenistudja" irányba.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest