- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nem nyílnak a Foldok?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atlantis
veterán
Nekem a 3.0-s szoftvert (és a feltehetőleg érkező naviszoftvereket) is figyelembe véve különösebben semmi nem hiányzik, az FM rádió sem. Mondjuk egy zseblámpa-fénynek örülnék(azért a kijlező fényereje annak kevés) és az iránytű sem rossz dolog, de amúgy tökmindegy, hogy 2 MP-es vagy 3.2-es vagy akármekkora a fényképező. A BT támogatáson is javíthatnának még, de az se tragédia, ahogy most van.
Csak azért írtam, hogy kevésnek érzem, mert igazából ezek szoftveresen is javíthatók (najó, a zseblámpa nehezen) és emiatt új gépet kiadni....arra leszek kíváncsi, hogy továbbra is csak a rózsaszínek árulják-e majd itthon. Jó lenne, ha a sales policy is változna.
David75: Amiatt töröltem, amire válaszoltál. Okafogyottá vált, nem volt vele amúgy semmi hiba. Ezen a fórumon is lehet (bár konkrétan nem tudom, mire gondoltál), de nem harmicezredszer, mert piszkosul senki nem kíváncsi rá és többször kérve lettetek, hogy ne menjenek el az iPhone topicok a szokásos "demerteztsetudja, deeztmegigenistudja" irányba.
-
Atlantis
veterán
Takarítva. Szó nélkül pihenőt kap, aki előjön a szokásos flame témával. Miért kell ezt eljátszani minden iPhone hírnél? (bár javultok, most már csak minden másodiknál kezdi el valaki)
-
Atlantis
veterán
Azért ezeknél remélhetőleg több változás jön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Egy óra, két rendszer
- Hardcore café
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Cyberpunk 2077
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Facebook és Messenger
- Anime filmek és sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest