- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Itt nem a marketinggel van gond. Az SoC gyors, csak lefojt. Ez a gyártó sara.
A kamera jó (mint sok Samsung csúcskészülékben, komolyan mondom az S8 igazi álom ebben), de sajnos a nagy fókuszproblémákkal küzd. Ez sem a marketing sara.
És ne a vevőké legyen. Amúgy te is tudod nagyon jól, hogy frissítéssel változhat egy telefon.Ott van a kezedben, és döntenéd kell. Visszaviszed azt a telefont, ami amúgy tök jó lenne, tetszik neked, esetleg még normális konstrukcióban el is hoztad, vagy vársz a javításokra. Őszinte leszek én sem biztos, hogy azonnal visszarohannék vele.
-
allergia
csendes tag
Köszi a konstruktív választ! Lelkes újoncként ezek szerint többet tudok a telókról mint te, őstagként. Vicces.
Figyu, ha a Samsung a kedvenc márkád, a te döntésed, tiszteletben tartom. Amit még én leírtam, hogy a telók spec listája nem kis részben marketing, azt meg te tartsd tiszteletben. Köszi! (És persze még sok-sok jó Samsung telót neked).
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 - i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3591
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- 20.000 - tól RÉSZLETFIZETÉS. BANKMENTES. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK . 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest