Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Itt nem a marketinggel van gond. Az SoC gyors, csak lefojt. Ez a gyártó sara.
A kamera jó (mint sok Samsung csúcskészülékben, komolyan mondom az S8 igazi álom ebben), de sajnos a nagy fókuszproblémákkal küzd. Ez sem a marketing sara.
És ne a vevőké legyen. Amúgy te is tudod nagyon jól, hogy frissítéssel változhat egy telefon.Ott van a kezedben, és döntenéd kell. Visszaviszed azt a telefont, ami amúgy tök jó lenne, tetszik neked, esetleg még normális konstrukcióban el is hoztad, vagy vársz a javításokra. Őszinte leszek én sem biztos, hogy azonnal visszarohannék vele.
-
allergia
csendes tag
Köszi a konstruktív választ! Lelkes újoncként ezek szerint többet tudok a telókról mint te, őstagként. Vicces.
Figyu, ha a Samsung a kedvenc márkád, a te döntésed, tiszteletben tartom. Amit még én leírtam, hogy a telók spec listája nem kis részben marketing, azt meg te tartsd tiszteletben. Köszi! (És persze még sok-sok jó Samsung telót neked).
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- Bomba ár! HP 250 G7 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest